| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
21.08.2008, 15:28
|
#921 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Mesajlar: 1.366 | I will take your thoughts away
And I’ll ignite your fear today
Well I can take you far away
With my mind, with my mind
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg
Konu poisonous tarafından (21.08.2008 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir..
| |
| |
21.08.2008, 16:36
|
#922 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Mesajlar: 1.366 | Sapla samanı ayıralı çoookkk uzun zaman oldu 
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg | |
| |
22.08.2008, 00:26
|
#923 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 606 | olur böyle vakalar ..
Türk polisi yakalar ! 
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
22.08.2008, 23:52
|
#924 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Mesajlar: 93 | kardeşim şu an scorpions konserinde olabilir bende evde olabilirim ama hiç takmıyorum bunu yani normal bişi bu olabilir böle şeyler ....  
__________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy...
** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *
LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... ) | |
| |
23.08.2008, 00:02
|
#925 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 478 | Allahım sen yardım et... 
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... O benim dünyam...17251725^18 (L) http://img515.imageshack.us/img515/377/dsc01583ie6.jpg | |
| |
23.08.2008, 01:26
|
#926 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 606 | buğün senın günündü onu da mahvettim :S
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
23.08.2008, 23:37
|
#927 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 478 | al ısıt elleri çok soğuk
kapat göğsüne.
....
sev onu kalbi çok çok soğuk
ısıt göğsünde...
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... O benim dünyam...17251725^18 (L) http://img515.imageshack.us/img515/377/dsc01583ie6.jpg | |
| |
24.08.2008, 01:34
|
#928 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | çıldıryık 
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
24.08.2008, 14:14
|
#929 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 606 | şu ölümler ne koyuyo insana be!
herşeyin boş olduğunu anlıyosun ama ..iş işten geçmiş
| |  | |  |
24.08.2008, 22:04
|
#930 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 478 | ooo bana karalama tahtası yetmez şimdi 
günün özeti(valla bugün gülmekten hıçkırık tuttu...)
ortam:sınıf
hoca tahtada dönme kinematiğini anlatır.
tabi zıpır öğrenciler bunun altında başka anlamlar arar.
tıpkı baş zıpır ilke gibi
hoca:sağ el kuralına göre dönme yönü...
ilke:hocam bu dönme bildiğimiz dönme mi oluyor? (bakışları aşırı sinsi)
hoca:evet ilke bildiğimiz dönme
sınıf:... (gözlemlerimi yazmak isterdim ama gülmekten etrafa bakamadım.tek bildiğim desibel rekorunu kıracak şekilde kahkaha)
hoca:ilke -100 almak istemiyorsan sus
ilke:hocam benim bildiğim dönme farklı o yüzden sordum (hala aynı sinsi bakış)
hoca:neymiş senin bildiğin dönme
ilke:hocam onlarda benden.aslında sizdenmiş de benden olmuşlar
hoca:hönk!!??...
sınıf:iptal olduğumuz an...
______
konu daha dönme kinematiği.artık uyur sınıf.
arkamdan biryerden bir ses geldi
dış ses:hoooorrrrrrr!!!
_____
konu bitmek bilmez.hala dönme kinematiği
rahat durmak yok.
mutant sıra arkadaşım sinan şarkı söyler
sinan:dönme kinematiğinin koynundayım yapayalnız.uzaklarda biryerlerde birşeyler dönüyor.
ilke:sen kimin kynundayım dedin!!
sinan:ilke öldürürüm seni!!
____
yemekhane.en mutlu oldğumuz anların geçtiği yer
erman:ya ben o açıyı 365 buldum
ben:hönk
berkay:lan ne diyorsun sen
buket:koş hocanın yanına sen icat yapmaya başladın
_____
öğrenci servisi bozulur.
zaten sıcak bir de motorun sıcaklığı eklenince
ben:eririz burada
berkay:sen eri sıvı ol ben senin viskoziteni hesaplarım
buket:sana ne hacet ben hesaplarım
sinan:yok abi viskozite benim konum ben hesaplarım
can:ya ben küçüğüm ben yapayım lütfeeeeenn
özlem:ben onun yanında oturdum ben hesaplarım
ben:siz bırakın krsu falan.sizin beyniniz süblimleşmiş.
| |  | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |