| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
08.07.2008, 15:55
|
#1961 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 606 | asıl senin Allah yardımcın lsun derim 
yine buğün ben yemek yapıcam  ay çok mutluyum desem  ??
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
08.07.2008, 16:59
|
#1962 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | noluyo be derim:S
ya çok sıcak üff desem :/
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
08.07.2008, 18:22
|
#1963 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 478 | daha da sıcak olacakmış derim
mutluyum desem
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... O benim dünyam...17251725^18 (L) http://img515.imageshack.us/img515/377/dsc01583ie6.jpg | |
| |
08.07.2008, 18:42
|
#1964 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | allah bozmasın derim.. sıkılıyorum desem
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
08.07.2008, 18:44
|
#1965 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Mesajlar: 93 | aynen derim =/
bişey yapmalı desem ... ?
__________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy...
** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *
LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... ) | |
| |
08.07.2008, 18:47
|
#1966 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | yapmaya çalışıyoruz şu an abnem planlarımızı konuşuyoruz derim 
bugün hiç gülemiicemi sanıodum ama güldüm sonunda desem
| |
08.07.2008, 21:18
|
#1967 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 606 | kuzum bana gel...derim
off ya en güzel 3 günümü geçirdim sizin sayenızde desem ?
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
08.07.2008, 21:20
|
#1968 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2008 Yaş: 16 Mesajlar: 69 | haberim yok derim
erkekler ağlamaz desem
__________________ GELECEK SENE GÖRÜŞÜRÜK (heralde)!!! öss zamanı | |
| |
08.07.2008, 21:22
|
#1969 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 606 | yapma selahattın bunu kimse yemez derim 
off ya salih ne alemde desem ? 
| |
08.07.2008, 22:28
|
#1970 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | bugün sanki msne girdi konuşma penceresi açıldı dedi ama ç.dışıydı bende bişi yazmadım bilmem ki derim
bişi demesem
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |