| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
03.02.2008, 13:30
|
#151 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | iğneciydii mahallemizde.
berk
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
03.02.2008, 15:42
|
#152 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | kuzenim
elif
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| |
03.02.2008, 23:36
|
#153 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 268 | kuzen...
kübra 
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
04.02.2008, 11:56
|
#154 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | ben oluorum o ve tanıdığım olarak 2 sınıf arkadaşımın adı da kübra..
çisil
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
04.02.2008, 15:08
|
#155 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | yok
fatma
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| |
04.02.2008, 15:36
|
#156 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | yok mu çisil de benim canım 2. ismim olur kendisi 
fatma hem kuzenim hem çok sevdiğim bi arkadaşım =)
eren
| |
04.02.2008, 15:38
|
#157 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | bi yerden tanıdık geliyo ama..
okşan :P 
| |
04.02.2008, 15:39
|
#158 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 244 | puhaaa  türk filmlerinden tanıdık,olur mu?  ))
yarmagül
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz | |
| |
04.02.2008, 15:41
|
#159 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | bi arkadaşımın lakabıydı 
nuri
| |
04.02.2008, 20:51
|
#160 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | yok.. terbie
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |