| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
16.11.2007, 23:22
|
#211 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 49 | Table d'hôte (=
__________________ My grave's been dug and it's my secret to keep.
My coffin's lying open like a bed; I want to sleep.
And the smile they all know is just the tradegy I love.
I'm standing on the edge and waiting for the final shove. In nomine magni dei nostri satanas Obsessive
Paranoiac
Narcisistic
Schizophrenic
Melancholic
Misanthropic
Agressive | |
| |
21.12.2007, 20:00
|
#212 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | education...
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| |
31.01.2008, 16:15
|
#213 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | nerve.....
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
31.01.2008, 16:17
|
#214 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | emergency..
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| |
31.01.2008, 16:20
|
#215 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | yelp......
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
31.01.2008, 16:21
|
#216 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | paranoid...
| |
31.01.2008, 16:27
|
#217 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | drum......
| |
31.01.2008, 16:28
|
#218 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 781 | medicine...
| |
31.01.2008, 16:29
|
#219 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | escape....
| |
31.01.2008, 16:31
|
#220 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 268 | exploration
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |