| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
25.11.2007, 20:42
|
#41 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | güzel gözlüyü hatırlıo musun ayy ölmüştüm ama k yok esracım aa ben sana ne dedim..
uçuk kaçık iyi birisi
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
25.11.2007, 20:49
|
#42 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 871 | sende uçuk kaçık ii birisin
__________________ geçiçi bir süre servis dışı | |
| |
25.11.2007, 20:56
|
#43 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Mesajlar: 128 | pabucumun creatifi 
__________________ korkuyorum ruhumdaki bu kurulu orkestradan senin ritmine kapılmış çarpıyor durmadan... | |
| |
25.11.2007, 20:57
|
#44 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | tam salihe yazıodum araya girdin cicim!
iyi işte esra sadıksu eğlenceli biri (:
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
26.11.2007, 00:18
|
#45 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 485 | oo anlatmaya başlarsamm
__________________ ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Canerim!
herşeyden herşeyden herşeyden kıymetli varlığım!
kimse kimsenin herşeyi olamaz farkındayım bunun.sen sadece herşeyimden 0,00000001 kadar eksiksin! aslında sensiz hiçim cümlesine inanmayan insanlardandım ama sayende inandım!
unutma mükemmel hayallerimiz var gerçekleşmesini sabırla beklediğimiz!
sen ben ve sıcak çikolata! En güzel hayalini seç dolaptan üstüne giy...ne güzel yakıştı bak üstüne... (palindrom^um) | |
| |
26.11.2007, 00:47
|
#46 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Mesajlar: 128 | Alıntı: кüв®α´isimli üyeden Alıntı
tam salihe yazıodum araya girdin cicim!
iyi işte esra sadıksu eğlenceli biri (: | hmm arayamı grdm bidaa haber wer ona göre yaziim ozmn cicim 
adını unuttm ama yazdan hatrladııma göre cok cici muhabbeti ii sürekli beysayla karıştırdıım awatarını sefdiim nickine bittiim hayır dualı bi kardeşim 
__________________ korkuyorum ruhumdaki bu kurulu orkestradan senin ritmine kapılmış çarpıyor durmadan...
Konu sadıksu tarafından (26.11.2007 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir..
| |
| |
26.11.2007, 21:25
|
#47 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 485 | beni öve öve bitiremeyen biricik fandaş gözellik kıralıçası esraaa!!!!
__________________ ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Canerim!
herşeyden herşeyden herşeyden kıymetli varlığım!
kimse kimsenin herşeyi olamaz farkındayım bunun.sen sadece herşeyimden 0,00000001 kadar eksiksin! aslında sensiz hiçim cümlesine inanmayan insanlardandım ama sayende inandım!
unutma mükemmel hayallerimiz var gerçekleşmesini sabırla beklediğimiz!
sen ben ve sıcak çikolata! En güzel hayalini seç dolaptan üstüne giy...ne güzel yakıştı bak üstüne... (palindrom^um) | |
| |
27.11.2007, 19:39
|
#48 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | Alıntı: sadıksu´isimli üyeden Alıntı
hmm arayamı grdm bidaa haber wer ona göre yaziim ozmn cicim  | hızlısın yani. özgeem nası anlatiim ki ben seni bilmiorum çok iyi falan filan süper bi şahsiettir kendileri e kuzenim yani bilirim içini dışını bi zorluk yaşadığımı görse kendini unutur benimle ilgilenir bitanem o benim 
| |
27.11.2007, 22:31
|
#49 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 358 | onun bi dünyası war.. içi şirinlik güsellik sewecenlik dolu... onun dünyasında soukluk yok.. sımsıcacık bi dünya.. o dünyanın içine girebilene ne mutlu.. bu nedenle kendimi sanslı hissediorum =))
__________________ Uyandığımda yeR gök siyah..
Uyandığımda duvarLaR kaN !
Ruhumda ağıR biR günah !..
Vahşet dOLu yüzLeR yinE beRbat biR sabah... | |
| |
29.11.2007, 02:08
|
#50 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | ayy ayy canım ya bu kız sadece bana karşı böle bakın örnek alın özlemi nası tanımış beni he bide kuzenim olduu için özge bide kardeşim olduu için beyza'M bunlar bilir beni saol bu arada gerçekten (:
özleeem... =) ay vallai çok şirin sevecen bi kız.. birileri onun uyuz olduunu düşünse de bence o da benden =) yaniii uyuz sanılan meleklerden o da 
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |