| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
02.09.2007, 16:26
|
#81 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | tamam canım gidelim 
seninle kurban konserine gidelim (:
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
02.09.2007, 16:27
|
#82 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 831 | ooo süper gidelim ... 
seninle ankara ya muratı ziyarete gidelim ... | |
| |
02.09.2007, 21:32
|
#83 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 02 2007 Mesajlar: 374 | seninle bence izmire gdlim önmli şahsiyetleri ziyarete
__________________ ηυя. . | |
| |
02.09.2007, 22:33
|
#84 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 358 | izmire gelince onu gezdiririm... 
__________________ Uyandığımda yeR gök siyah..
Uyandığımda duvarLaR kaN !
Ruhumda ağıR biR günah !..
Vahşet dOLu yüzLeR yinE beRbat biR sabah... | |
| |
03.09.2007, 12:52
|
#85 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | hazır onları gezdirioken bende aradan çıkiim izmir diim bari (:
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
03.09.2007, 13:34
|
#86 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Mesajlar: 220 | bende gelcem izmir e 
__________________ Sanırım artık dünyaya sadece zarar veriyorum! Rockerlık siyah giyinmekle olsaydı,papazlar dünyanın en baba rockerları olurdu. O ha! Zaman kokuyo yaralarım! | |
| |
03.09.2007, 13:38
|
#87 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | oks sorularını çalmaya.. gerçi sınav pek zor olmuo ama insan korkuo işte her neyse.. sen ondan korkma o senden korksun der hocalar ama ben demicem 
| |
03.09.2007, 13:40
|
#88 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Mesajlar: 220 | deme ztn
benı yurt dışlına kaçırsanaa 
__________________ Sanırım artık dünyaya sadece zarar veriyorum! Rockerlık siyah giyinmekle olsaydı,papazlar dünyanın en baba rockerları olurdu. O ha! Zaman kokuyo yaralarım! | |
| |
03.09.2007, 13:42
|
#89 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 450 | üstüme yoktur kaçırmada gel gel kaf dağının ardına =P (:
| |
03.09.2007, 13:43
|
#90 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Mesajlar: 220 | tmm olur...
mağra bılıom ben orda bı tane ona gırek kımse blamaz bzıe  başkaa gelmek şisteyen varmı sınırsız yolcu alıoz 
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |