| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
06.09.2007, 20:49
|
#821 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 268 | azcıkta birbirinizi banlayın noolmuş ayrımcılık var bann... 
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
06.09.2007, 20:50
|
#822 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Mesajlar: 1.366 | vah vah takma yaf banlayım senide kendine gel ban 
__________________ ___________________________________________
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
06.09.2007, 20:51
|
#823 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | kime denk gelirsek onu banlarız üsttekinin üstündeki.
büyüksün ablasın ban 
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
06.09.2007, 20:52
|
#824 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 268 | ii ban.....
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
06.09.2007, 20:53
|
#825 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 831 | msjın kısa oldu ban .... | |
| |
06.09.2007, 20:55
|
#826 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | can sıkıntısı kardeşim naparsın ban 
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
06.09.2007, 20:57
|
#827 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Mesajlar: 1.366 | banlıorum seni neden göstermek zorunda değilim  sen nasılsa otomatiğe bağladın abla abla die  ban 
__________________ ___________________________________________
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
06.09.2007, 20:58
|
#828 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | büyüksün bayaa bu benim suçum mu ban ya ban 
| |
06.09.2007, 20:59
|
#829 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 831 | avatarın güzelmiş ban ... | |
| |
06.09.2007, 20:59
|
#830 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | güzeldir sağol canım ban 
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |