| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
07.07.2008, 14:20
|
#1931 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 268 | istanbul buluşması istiyosan bnce o başlıktan yaz ki daha ciddiye alınsn (bnce) ban!! 
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
07.07.2008, 20:11
|
#1932 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | koskoca istanbulda 3 kişi rekorunu ne zaman kırcaz bakalım ban
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
07.07.2008, 20:13
|
#1933 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 268 | 3kişiyi kırdık ya yeni rekor denemesi 2 olması lazım bilmem artık kim cesaret edebilr ban 
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
07.07.2008, 20:15
|
#1934 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | 3 kişiyi aşmak anlamında söylemiştim yani sayımız 4e 5e yükselcek mi acaba bizim de ban sana ban işte!
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
08.07.2008, 00:01
|
#1935 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 645 | arkaşadaşımda kocaya kaçtı 
ban ..ban..ban.. 
__________________ ' bir tümörüm olsa .. adını SALİH koyardım ' tRafO' mM .. | |
| |
08.07.2008, 00:02
|
#1936 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | senin bi parmağın var mı acaba:S ban
| |
08.07.2008, 00:30
|
#1937 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 485 | çok seviyorum ban!
__________________ ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Canerim!
herşeyden herşeyden herşeyden kıymetli varlığım!
kimse kimsenin herşeyi olamaz farkındayım bunun.sen sadece herşeyimden 0,00000001 kadar eksiksin! aslında sensiz hiçim cümlesine inanmayan insanlardandım ama sayende inandım!
unutma mükemmel hayallerimiz var gerçekleşmesini sabırla beklediğimiz!
sen ben ve sıcak çikolata! En güzel hayalini seç dolaptan üstüne giy...ne güzel yakıştı bak üstüne... (palindrom^um) | |
| |
08.07.2008, 00:35
|
#1938 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | bende seni çok seviyorum bitanem benim.. aramızda kuzen kavramı uzak duruo kardeşimsin sen benim =)
| |
08.07.2008, 01:16
|
#1939 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 645 | kübra bunu yapıcam için kendimi şuçlu hissediyorum  ama yapııcam ban ....: 
__________________ ' bir tümörüm olsa .. adını SALİH koyardım ' tRafO' mM .. | |
| |
08.07.2008, 03:52
|
#1940 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Mesajlar: 97 |
__________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy...
** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *
LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... ) | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |