| | Eğlence Biraz Stres Atalım... |
05.02.2008, 20:55
|
#1301 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | imzanı ve avatarını değiştirmişsin ban =)
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
05.02.2008, 20:59
|
#1302 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 769 | annem yemeği begendi bundan sonra sen yap diyoban
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| |
05.02.2008, 21:02
|
#1303 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 268 | korkma biz varızzz baan...
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg | |
| |
05.02.2008, 21:03
|
#1304 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 769 | arkadaş böyle olur ban
__________________ Kenara koyduğum hayaller birer birer ölürken ben, senin için yaşıyorum! | |
| |
05.02.2008, 22:59
|
#1305 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 485 | çok ama çok seviyorum ban!
__________________ ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... En güzel hayalini seç dolaptan üstüne giy...ne güzel yakıştı bak üstüne... (palindrom^um) | |
| |
06.02.2008, 12:01
|
#1306 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | bugün seni aricam msnde bulamazsam bide evde bulabilirsem hattm turkcell olsaydı bilirsn de yok işte lanet kontör az smsler sağolsun kurtarıo her neyse bu yüzden ban..
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
06.02.2008, 12:31
|
#1307 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 268 | msnim açılmıo bann 
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...# #_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg | |
| |
06.02.2008, 12:32
|
#1308 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | hmm açılır ya sorun etme bide ban.. =)
| |
06.02.2008, 12:33
|
#1309 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 268 | parola yanlış diyo acaba biri mi değiştirmiş bann..
| |
06.02.2008, 12:39
|
#1310 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | alla alla bilmiorum ki biraz uğraş istersen olmadı yeni msn alırsın nolcak.. bide ban..
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |