Üsttekinin söylediği cümle sizin için geçerliyse TUTTU eğer size uygun değilse TUTMADI diyoruz. =)
ÖR; A:Alttaki Kurban'ı çok seviyor.
B:Tuttu
Alttaki Gitar çalıyor.
C:...
...
Başlıyorum:
Alttaki beni tanımıyor =D
__________________ <div align="center">...YaLaN dOsTuM <strike>aŞk</strike> DiYe BiŞeY yOk! <strike>AşK</strike> dEdİğİn Üç GüNlÜk EğLeNcE. BİlEmEdİn BeŞ gÜn SüRsÜn... KaPıLıP dA sÜrÜnEn ÇoK!!...
TUTMADIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!...ASSLAAA DA TUTMİCAK IYYYGGHH :S:S
Alttaki öyle mutlu ki dünya tersine dönse umrunda olmicak
__________________ <div align="center">...YaLaN dOsTuM <strike>aŞk</strike> DiYe BiŞeY yOk! <strike>AşK</strike> dEdİğİn Üç GüNlÜk EğLeNcE. BİlEmEdİn BeŞ gÜn SüRsÜn... KaPıLıP dA sÜrÜnEn ÇoK!!...
Aslaa ve aslaaa ve aslaaaa ve aslaaaaa.........su ve oksijen gibi benim için rock olmiinca rap, arabesk ve pop kalıo zatn :S e rap duygusuz bşi... Allah korusn :S Allah bizi rocksız koymasın
alttaki de benim gibi düşünüyo