Ejderha Mızragı serisine devam ediyorum...oyle uzun bi seriki 10 yıldır hala cıkıyo.hayatımı adadım ona resmen

) bi taraftan da Amin Maalouf a sardım(semerkant la aşık oluyosun zaten hepsini okuyasın geliyo.isim vermicem hepsini okuyun).fantastik ve post tarih sevenlere tavsiye ederim..turk yazarlardan İhsan Oktay Anar ı şiddetle öneriyorum.puslu kıtalar atlası,efrasiyabın hikayeleri,kitab-ül hiyel ve en son amat cıktı..yazarın kullandıgı dil çok eylenceli eski turkce ve felsefe sevenlere birebir.
bi de kitap tanıtmak istiyorum.yine fantastik turden hoşlananlara ve bizzat ejderhaları sevenlere: Ejderha Bilimi-Eksiksiz Ejderhalar Kitabı(Tudem Yay.)
'Şüphesiz ki,hayret edilecek gücü ve görkemli görünüşü bakımından bir ejderhayla karşılaştırılabilecek başka bir yaratık olmadığı gibi,akıllı bir insanın araştırma yapmasına değecek çok az yaratık vardır.
'Fantastik edebiyatın vazgeçilmezi ejderhalar hakkında herşey görsel malzemeyle şenlendirilmiş bilgiler Dugald A.Steer tarafından sunulmuş.Kesinlikle lezzetli.Israrla edinilmeli
bu kadar