| | Kültür & Sanat Sinema, Tiyatro, Kitap, Opera vb. Kültür & Sanat Etkinlikleri Hakkındaki Bölümümüz |  | The other BOleyn GiRL! |  |
15.07.2008, 23:07
|
#1 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 354 | The other BOleyn GiRL! Sanırım hayatımda okuduğum en güzel,en çok ağladığım,en çok etkilendiğim,en çok uykusuz kaldığım,en çok bitirmek issteyip de 800 küsur sayfa olduğundan dolayı bir türlü bitiremediğim ama bittiğinde de kendimi şok geçirmiş bi halde ve boşlukta hissetmemi sağlayan bir kitap bu!
Ve lütfen siz de okuduğunuu söyleyin.Şimdi de 2. kitabına başladım Kraliçenin soytarısı'na..o da bunun kadar güzel mi okuyup görücem.
dehşetle tavsiye ediyorum=)
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz | |
| |
17.07.2008, 23:56
|
#2 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 558 | ya o kitap bağımlılık yaptı bende.
bir günde 103 sayfa okudum annem elimden almasa daha da devam ederdim.
anlatımı çok akıcı
üslubu yalın ve söz sanatları geniş yelpazede anlatılmış.
betimlemeler insanı 1500lü yılların ingiltere zamanına götürüyor.
anlatılan konu da Türk adetlerine pek ters düşmüyor
çok benzerlik var.
ayrıca filmi olan da bir kitap ama film kitabı tam yansıtmıyor.
yani fil mi kitap mı dencek olursa kitabı okumanız daha tat verici olur.
kısacası okumadıysanız mutlaka okuyun.
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you
Bu ne kompleks? Tevazu ile örtüşmez nefret
Elinde patlayan kör cehalet
Yanına kar kalır sanma... __Kurbanonline.net Ailesi__ | |
| |
20.07.2008, 12:15
|
#3 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 354 | evet zaten ben bütün filmi olan kitapların filminden kitaptan aldıım kadar zevk alamıyorum.
ayrııca bağımlılık,üslup ve konu hakkındaki fikirlerine katılıyorum.
Gerçekten de adetlerimile neredeyse aynı,özellikle de kadın erkek konusu...
2. kitabına da başladım biraz karışık geldi baştan olaylar ama yavaş yavaş çözüyorum.
sen de okudun mu özge?
| |
20.07.2008, 12:41
|
#4 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 248 | Alıntı: hiperocktif´isimli üyeden Alıntı
ya o kitap bağımlılık yaptı bende.
bir günde 103 sayfa okudum annem elimden almasa daha da devam ederdim.
anlatımı çok akıcı
üslubu yalın ve söz sanatları geniş yelpazede anlatılmış.
betimlemeler insanı 1500lü yılların ingiltere zamanına götürüyor.
anlatılan konu da Türk adetlerine pek ters düşmüyor
çok benzerlik var.
ayrıca filmi olan da bir kitap ama film kitabı tam yansıtmıyor.
yani fil mi kitap mı dencek olursa kitabı okumanız daha tat verici olur.
kısacası okumadıysanız mutlaka okuyun. |
aşk meşk okumam ben onu  filmine ii diyolardı ama
__________________ Dünyanın En Güzel Gözleri Eşşeklerdedir,Sana Ettiğim Onca İltifat Hep Bu Nedenledir! Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life
Satılık: 5+1 creative A-500 Alsın Artık Biri Yaf Para Lazım
Konu waspsich tarafından (20.07.2008 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir..
| |
| |
20.07.2008, 23:15
|
#5 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 354 | Alıntı: waspsich´isimli üyeden Alıntı
aşk meşk okumam ben onu  filmine ii diyolardı ama | o sadece aşk-meşk kitabı değilki tam tersi yorumlarda daha çok tarihi bir roman olduğu yazıyordu!
| |
21.07.2008, 22:05
|
#6 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 558 | evet ya aslında tarihi değeri olan bir kitap.
ben açıkcası thomas more'un ölümüne sebep olan kraliçenin nasıl biri olduğunu merak ederdim.merakımı yendim.
şiddetle tavsiye edilir
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you
Bu ne kompleks? Tevazu ile örtüşmez nefret
Elinde patlayan kör cehalet
Yanına kar kalır sanma... __Kurbanonline.net Ailesi__ | |
| |
29.08.2008, 01:58
|
#7 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 354 | kraliçe nin soytarısını da bitirdim mükemmeldiiiiiiiiiii=)=)
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |