| Anlam Veremiyorum??? Nedense bazı forumlarda şöyle mesajlar gördüm (kurbanonline'daki resimlere hakları olmadığı taktirde site edreslerini yazıyorlar ....)
hakları olmamak ne demektir ya o resmi hiçbiryerde kullanamazsın demek değildir, o resmi kullanabilirsin ancak altına bizim siteden aldığını herkes yazmayacağı için ordaki adres de görünecek ki bizim siteden aldığın belli olsun...
buraya kadar anormal bir durum yok sanırım...
gelelim anormal durumlara...
1-) hakkımız olmadığı halde (çekilen resimler bizzat bizim ve kurbanonline.net üyeleriin çektiği resimlerdir önceden altına hernagibir adres yazılan resimlerin adresleri silinip bizim sitenin adresi yazılmamıştır)
2-) önceden yaşanan bir hata yüzünden siteye karalama çalışmalarının sürmesi !!!
3-) madem ki bu kulvardaki tüm siteler aynı amaca hitap ediyor niye biririnin üstüne basıp geçiyorsun (çekememek diyorum) (boynuz - kulak)
4-) bize copyright hakkında bilmişlik taslayan site yöneticilerinin myspace adresinde gördüğüm (aslında altında kurbanonline.net yazan ama resmin alt kısmı kesilmiş bir resim) rezalet...
NOT: biz bu işe hiç de yeni başlamış sayılmayız bonjurkes'le beraber daha önce birçok sitenin yönetiminde bulunduk (ki bazılarını emimin ki bilen birçok üye vardır) ayrıca kurbanonline'da bize katılan moderatör arkadaşların hiçbirisi de acemi değil hepsi yeterli bilgiye sahip arkadaşlardır...
NOT2: şimdi kime bunlar demeyin amacım laf sokmak ve bize uygulanan karalama çalışmasını yapmak değil (ki özne kullanmadım) aklınca bizi hiçe sayanların ve bizi "heyk"lemeye çalışanların farkında olduğumuzu bildirmektir... Saygılarımla... Direnk |