Tekil Mesaj gösterimi

Deniz Abi'den Son Haberler :)
Alt 16.03.2007, 19:09   #1 (permalink)
canatasever
Kurban Fan

canatasever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Abi'den Son Haberler :)

Arkadaşlar deniz abi askere gittiği için açılan topicte yazmıştım ziyaretine gitcem diye... Daha fazla ilgi çeker diye yeni bir başlık açayım dedim

Çarşamba günü ziyaretine gittim (Babam subay olduğu için çok zor olmadı ) bugün yazmamın nedeni össye hazırlanmam bu yüzden nete hafta içi giremiyorum...

Neyse gelelim konumuza

Deniz Abi çok iyi her ne kadar aranızda yeni olsam da kurbanonline'ın selamını söyledim onunda selamı var... Hayatından memnun yarım saat kadar sohbet ettim; ondan, benden, panikten, müzikten, askerlikten yani birçok şeyden konuştuk gerçekten çok sıcak davrandı sağolsun Deniz abi kolasını bile paylaştı içmedim ama paylaşması bile çok mutlu etti beni!!! saçlar fln gidince biraz değişmiş ama yüzü hiç değişmemiş!!

Bir de yanlış bir bilgi var ortada... Deniz abi Samsun'da sadece acemilik dönemini geçirecek 3-4 haftaya kadar da usta birliğine dağıtımı olur ve çok büyük ihtimalle Ankara'ya gönderilir... Ünlü sanatçıları askerlikte hep Ankara'ya verirler ordan biliyorum... Askerliği tam olarak 15 ay yani uzun dönem yapacak...

Bir de kiminiz için müjde olacak bir haber: Askerlik dönüşünde Kurban'ın Ankara İstanbul ve İzmir konserlerinin kesin olduğunu söyledi bu 3 şehirdeki arkadaşlara da duyurulur!!

İmza aldım ve resimler çektim fakat onun izni olmadan resimleri eklemeyi düşünmüyorum o gün eve geldikten sonra böyle birşey aklıma geldi ve doğru olanı da bu zaten... Sadece imzasını yayınlayayım o da yeter Sorularınız olursa pazar gününe kadar yanıtlarım o günden sonra bir daha haftaya cuma girebilirim internete...

İmzası: