bak sana şimdi bi öyku uydurayım tamamen dogaçlama
bir yıldız vardı uzakta çoookk uzaklarda sanki gökyuzunde benım için parlıyordu bana sanki sende benım gibi çok parlaksın ama senı görebilen yok der gibiydi nedenını bilmesem de benım için parladıgını biliyordum bir gun bulutlar sardı etrafını kaybettiğimi sandım o guzel pas parlak yıldızımı ama sonra acıdı bana bulutlar çekildiler yıldızımın etrafından ve yıne gördum onun parıltısını bir an kaybettiğimi sandım öyle uzuldum ki sanki bende sönmuştum sanki yok olacakmışım gibi kendimi silik hissettim bu hayatta
ve yıldız bana sen hep kendini iyi hisset dedi ben olmasam bile sen hep parla dedi senı birileri mutlaka fark edecek tıpkı senın benı fark ettigin gibi ve senı öyle sevecekki kaybetme korkusu sarınca kendiside kaybolmuş gibi hissedecek kendini dedi ve bir gun olan oldu yıldızım kayboldu gökyuzune o kadar çok baktım ki her zaman onu aradım ve birileri benı fark etti onlar hep yanımdalardı hep benımlelerdi uzak ta olsalar bile bana benım yanımda olduklarını hissettiriyolar ve ben butun dostlarımı çok seviyorum tıpkı o yıldız gibi benım sevgim sonsuz nefretim hiç yok sizde benım gibi yapın uzakta olsanız bilew sevdiklerinizin sizi dusundugunu aklınızdan kalbinizden çıkarmayın ve hep onları yuregınızde hissedin yanınızdalarmış gibi......
bunu senın için yazdım sadece aklıma ne geliyosa onu yazdım ve şimdi yazdım

hep sevmen sevilmen umuduyla sevginin sonsuz olması umuduyla...