Alıntı:
bonjurkes´isimli üyeden Alıntı
İnsanoğlu nankördür aslında, belki tamamı öyle olmasa da çoğumuzun içinde böyle bir duygu mevcuttur. İyiliğini gördüğümüz, yada işimize gelmeyen durumlarda kendi lehimize kararlar veririz. İşte buna kabaca nankörlük denir. Bunun yanı sıra bi de insanın tükürdüğünü yalaması vardır ki bu nankörlükten daha da beter birşeydir. İnsan herşeyi yapmalı ama tükürdüğünü yalamamalı bence.
Sitemiz malum yeni, 2 aylık daha. İsmi lazım olmayan kişiler ( yukarıda arkadaşlarımız demişim ama şimdi düşünüyorum da öyle değiller yani ) gelip sataşmaya başladı. Rayında giden treni, rayından çıkarmaya çalıştı. Nitekim bunu ellerine yüzlerine de bulaştırdılar.
Bana yolladıkları maili tam olarak hatırlamasam da dış hatlarıyla tekrarlıyım. " Siteniz, resmi kurban fan sitesi olarak tanıtmışsınız, fakat resmi olan sizin siteniz değil bizim sitemiz falanca.com dur" diye yazılmış. İkincisi, mailde dikkatimi çeken öbür nokta ise "forum üyeleriniz resmi olmadığınızı öğrenince forum diliyle ühühüühh diye zırlayacaklar " denmiş.
O zaman yanıt yazmamıştım, yazmaya değer görmemiştim. Sanırım şimdi yanıt vermenin zamanı geldi
Sonuç olarak : Bükemediğin bileği öpeceksin , çeşitli bahanelerle kendini kandırmaya çalışmayacaksın  |
bonjurkes seni sewmeyen ve kıskananlar catlasın yaptığı işin zorluğunu hepimiz biliyoruz.En iide ben bilmiyorumm bu başarıyı kaldıramayanlarda ağzını bayını almıi gibi dimi arkadaşlar