| Bu yazıyı okuyunca kendiminkileri hatırladım.Ah bu site tartışmaları nelere gebe olmuştur bunu hala anlamamaktayım.En başta düşmanca olmayan üslubundan dolayı tebrik etmek isterim bonjurkes'i.İmam önemlidir çünkü cemaatini yönlendirmesi için.Umarım bu yazının devamında yine gereksiz aşağılamalar yapılmaz.Bu yüzden iyi bir başlangıç yapmış.
Konuya dönmek gerekirse yıllardır mor ve ötesi için bir şeyler yapmaya çalıştım ama artık bıraktım bu site işlerini ve dönmem de.Bu süre içinde o kadar komik o kadar seviyesiz olaylarla karşılaştım ki,sebebi de bu fan site kapışmaları.İnsanların ortak bir paydada buluşmuşken hala birbirlerinin üstüne çıkmak istemelerini anlayamıyorum,anlayamayacğım da.Bu konuda çok savaştım ama elden bir şey gelmiyor.Yine birisi çıkıp ''bizim site en iyisi'' der ve ortalığının karışmasına sebep olur zaten.
Sevdiğim müzik gruplarının fan sitelerinin çoğuna bakmaya çalışıyorum.Farklı yorumlar,farklı görüşler görmek istemek neden yanlış olsun ki?
Kurbanonline'ın da güzel şeyler yapmaya çalıştığını gördüm bu kısa süre içerisinde.Çalıntı mal olayının tam olarak ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama bu konuda bir özür var zaten.Bu tip şeylere fazla takılmamak lazım.
Resmi fan sitesi olayı çok da önemli mi acaba?Buna emin olun ki üyeler site sahiplerinden çok daha fazla takıyor bu resmi site mevzusunu.Hatta bu konuda bir yerlerini yırtanlar var.Peh.Herkes işini yapsın gerisi gelir zaten.Neyse fazla da uzatmak istemiyorum bu konuyu.Anlaşılmışımdır umarım.Umarım bundan sonra bu tip şeylere fazla uğraşıp kafaları yormayız. Not:Bu yazdıklarımda hiç bir iğneleme yoktur.Tamamen kişisel görüşlerimi yansıtır her mesajımda olduğu gibi.
__________________ Bu ses bitmez... |