| ''insanın tükürdüğünü yalaması vardır ki bu nankörlükten daha da beter birşeydir. İnsan herşeyi yapmalı ama tükürdüğünü yalamamalı bence.''
Kesinlikle katılıyorum ve de böyle gereksiz ve komik konuların da bi son bulmasını diliyorum..
Kimse çekememezlik ve düşmanlığı birbirine karıştırmasın.. Bizim düşmanımız yok, kimseyle rekabetimiz de yok ki zaten gözle görünür bi şekilde böyle bi rekabetin olamayacağı da açık ve seçik bi şekilde ve de tekrar üstüne basma gereği duyarak belirtiyorum ki ''çok net bi şekilde'' belli..
Bu forumun daha önce herhangi biyerde veya site adminleri tarafından ''resmi site'' olarak nitelendirildiğini ben de duymadım ki bu da zaten demin değinilen temel kurallara ve insan iç dünyasına bağlı olarak çarptırılmış bi öge olarak akıllarımızda tarihe karışmalı diye düşünüyorum..
Bu yanıtın da yeterli olduğunu düşünerek, son noktanın bu başlık altında konmasını ve ola ki bi zaman sonra çıkabilicek olan kralcıkların da yüzeyde asılı olarak bırakılmasını daha doğrusu bırakılabilmesini arzu ediyorum..
Teşekkürler..!
__________________ SeN KoRkTukÇa, SeN KaÇTıKÇa ZoRBa Da GeLiR ÜsTünE; DavRanMazSaN, HayKıRMazSaN HeRGün ToKaDı EnSeNDe..!! |