Fasulyenin faydaları bazı arkadaşlarımızı ilgilendirmiyormuş ! Açıkcası bizim de pek ilgimizi çekmiyor.
Bir laf vardır bilirsiniz, bükümediğin bileği öpeceksin diye. Fasulyenin faydaları ile bu bilek olayı sanırım bir noktada çakışıyor. Hadi bakalım bu noktayı derinlemesine inceleyelim:
İnsanoğlu nankördür aslında, belki tamamı öyle olmasa da çoğumuzun içinde böyle bir duygu mevcuttur. İyiliğini gördüğümüz, yada işimize gelmeyen durumlarda kendi lehimize kararlar veririz. İşte buna kabaca nankörlük denir. Bunun yanı sıra bi de insanın tükürdüğünü yalaması vardır ki bu nankörlükten daha da beter birşeydir. İnsan herşeyi yapmalı ama tükürdüğünü yalamamalı bence.
Sitemiz malum yeni, 2 aylık daha. İsmi lazım olmayan kişiler ( yukarıda arkadaşlarımız demişim ama şimdi düşünüyorum da öyle değiller yani ) gelip sataşmaya başladı. Rayında giden treni, rayından çıkarmaya çalıştı. Nitekim bunu ellerine yüzlerine de bulaştırdılar.
Bana yolladıkları maili tam olarak hatırlamasam da dış hatlarıyla tekrarlıyım. " Siteniz, resmi kurban fan sitesi olarak tanıtmışsınız, fakat resmi olan sizin siteniz değil bizim sitemiz falanca.com dur" diye yazılmış. İkincisi, mailde dikkatimi çeken öbür nokta ise "forum üyeleriniz resmi olmadığınızı öğrenince forum diliyle ühühüühh diye zırlayacaklar " denmiş.
O zaman yanıt yazmamıştım, yazmaya değer görmemiştim. Sanırım şimdi yanıt vermenin zamanı geldi
Sitemiz hiçbir zaman "resmi" olarak tanıtılmamış/lanse edilmemiştir. Falanca tv nin bizim site hakkında resmi demesi ise bizi bağlamamaktadır. Resmi site biz olcaz diyen sözde site ise kendi forumunda daha resmi olamadıklarını belirtmişlerdir ( Bu 1)
Forum üyeleriniz iki gün sonra ağlamasın demişsiniz, sanırım bizim forum üyeleri gayet mutlu, ağlayanlar ise sizlersiniz. Malum böyle bir mesaj yazmam gerektiğine göre cidden ağlıyorsunuz (Bu 2)
Resmi site olacaz, büssürü (forum dili) üyemiz olcak diyen siz, şimdi üye sayısı hiçbişey kurban herşey tarzı çocuk aldatmacılarına başvuruyorsunuz ( Bu 3)
1 + 2 + 3 =
Tükürdüğünü yalamak tır !
Bize hava atan siteler şu anda acıncak durumdalar, aslında kendileri de bunun farkındalar ama çaktırmıyorlar.
İkinci önemli mevzu, bazı arkadaşlar sitemiz hakkında "hırsız" tarzı yorumlarda bulunuyormuş. Herkesin yorumuna saygılıyız, tabi yanlış ve karalayıcı olmadığı sürece. Galeriye telif hakkı bulunan resimler konmamaktadır, fakat galerideki bir resim onaylama sürecinde gözden kaçıp galeriye eklenmiştir, ve üzerine site adresimiz yazılmıştır (bu mevzuya sonra değinecem). Bazı fırsatçı ve yalaka arkadaşlar bu durumu fırsat bilip bize karşı kullanmaya çalışmıştır. Nitekim, resim sahibi ile konuşulup, resim silinerek sorun çözülmüş, kendilerinden özür dilenmiştir.
Ve son mevzu, bazı arkadaşlar resimlerin ve videoların üzerine site ismimizi yazmamızdan rahatsız olmuş. Rahatsız olurlar tabi, o resimleri kendileri aşırıp, kullanmak, kısaca hazıra konmak için kullanacaklardı fakat üzerindeki site ismini görünce bu durum pek hoşlarına gitmedi. Tekrar belirtiyorum, galeride bulunan resimler üzerindeki adresler, resimin sadece yürütülmesini engellemek içindir, almak isteyen arkadaşlar üzerindeki site adresi ile diledikleri gibi kullanabilirler.
Çalmak isteyenler için ise maalesef bir seçeneğimiz mevcut değil.
Uzun bir yazının sonuna gelirken, belirtmek istediğim son noktalar var. Bu mesajdaki siz kelimesi tamamen resmiyetten kullanılmıştır. Biton halt yiyen veletlerin yapmış olduğu yaramazlık ve muzurluklara yanıt yazarken bile "siz" uslübunu kullanıyorum.
Başka biri de, bütün kurban fan siteleri birbiri ile düşman, ben sizle dost olmak istiyorum diyerek yanıma geldi. Bizi bilen bilir, kimseye karşı düşmani tavırlarımız yoktur, ama sanırım zorla bizi düşmani tavırlara sokacaklar. Hele bir de sözde siteyi heklicek sözde heykır arkadaşlar varmış, talep ederlerse kendi isimleri üzerinde yazılı, siyah arka fon üzerine Hacked by Abdurrahman yazan background hazırlayabiliriz
Son olarak, fasulyenin faydaları bizi ilgilendirmez. Bizi, yaptığımız iş ve üyelerimizin memnuniyeti ilgilendirir.
Sonuç olarak :
Bükemediğin bileği öpeceksin , çeşitli bahanelerle kendini kandırmaya çalışmayacaksın
Mesajım umarım ilgili kişilere yanıt şeklinde ulaşır....