Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Amatör Müzik

Amatör Müzik Amatör Grup ve Şarkıcıları Buradan Takip Ediyoruz

LinkBack Seçenekler Stil

iLLET
Alt 25.02.2008, 00:20   #1 (permalink)
Kurban Fan

waspsich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iLLET

metal müzikte a.b.d. başta olmak üzere tüm dünyada gözlemlenen evrimin yeni mutasyonlarından biri illet. nwoahm, metalcore, numetal gibi yeni türlerden beslenen altı genç; çağdaş bir sound; iç içe geçmiş clean ve agresif vokaller; karmaşık ve cesur riff’ler; bol twin pedal eşliğinde yenilikçi davullar ve elektronik soslar.

grup 2004 yazından sonra özgür monkul (vokal) ve kudret diplen (gitar & geri vokaller) tarafından kuruldu. internet ilanlarıyla gruba katılan deniz kır ve arkadaşı onur özyurt grubun ilk davulcu - basçı ikilisi oldular. 2005 yazından sonra deniz ve onur ile yollar ayrıldı ve yorucu arayışlar sonrasında davul taburesine deniz cem önduygu oturtuldu. grubun ilk demosunu kaydedecek olan emre arpacı, "yeni biri bulununcaya kadar" iki yıl boyunca bas gitaristlik görevini de üstlendi.

işe slipknot, mudvayne gibi grupları cover’layarak başlayan illet, çıktığı organizasyonlarda performansıyla ilgi odağı oldu. taksim bronx, studio live, sincity, ekşilimon, numb bar, gitar cafe, bursa çaçaron bar gibi birçok mekanda çalan grup, bir taraftan da sürekli besteleri üzerinde çalıştı. sahnede, stüdyoda ve evde beraber geçirilen zamanla birlikte müziklerini geliştiren ve sağlam temellere oturtan illet üyeleri, 2005’te kaydedilen ilk demolarının artık kendilerini yeterince yansıtmadığına karar verdiler ve yeni bestelerinden küçük kız’ı kaydettiler. bu şarkı için kendi imkanlarıyla bir de video klip çektiler.

grup şu sıralar oldukça heyecanlı çünkü iki yeni üye illet ailesine dahil oldu. emre'nin ikinci gitara geçmesi ile bas gitaristlik görevini üstlenen can akay ve elektronik öğelerle grubun müziğine çok farklı tatlar katan murat özsaltık’la birlikte illet, eski ve yeni besteleri gözden geçirmekle meşgul.

illet

Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life

Konu waspsich tarafından (25.02.2008 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 25.02.2008, 00:36   #2 (permalink)
Kurban Fan

chilekesh_ertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chilekesh_ertan - MSN üzeri Mesaj gönder

Metalcore manyağı olduğumdan dinledim hemen umutluyum bu gruptan sağolasın...
bir melek olmak istemistim sadece
bagladiniz kanatlarimi günlerce
güçlü olan yasarmis demistiniz
zayif kiçinizi kurtardim sessizce
Şu sözleri hoşuma gitti AKSAktan...
MySpace.com - illet - Istanbul - Metal / Hardcore - www.myspace.com/illetband

Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum...

FB Rh(+)

[Özgenin duasına amin]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

« Orion | RockA »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil