Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Amatör Müzik

Amatör Müzik Amatör Grup ve Şarkıcıları Buradan Takip Ediyoruz

LinkBack Seçenekler Stil

Eksefer
Alt 02.02.2008, 17:49   #1 (permalink)
Kurban Fan

chilekesh_ertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chilekesh_ertan - MSN üzeri Mesaj gönder
Thumbs up Eksefer

Göktug Bahadir - Vokal & Gitar
Emre Danaci - Gitar & Geri Vokal
Ismail Anil Gürer - Bas & Geri Vokal
Bugra Oguzülgen - Davul

Eksefer 2004 yilinda Göktug Bahadir tarafindan hobi grubu olarak kuruldu.Baslangiçta gelecege yönelik hiçbir beklentisi olmayan Eksefer,ilerleyen zamanlarda Göktug'un beste çalismalari ve grubun çesitli yerlerde verdigi konserler sonucunda ciddi planlar için kollari sivadi.
Zaman içerisinde gruba dahil olan müzisyenlerin önerileri ile grup birkaç ay Aksiseda ismini kullandi.Bu ismin de kendilerini anlatmak için yeterli olmadigini düsünen grup elemanlari,en iyi ismin önceden oldugu gibi "Eksefer" olacagi kanisina vardi ve grup birdaha ismini degistirmemek üzere yoluna devam etti...2004 yilindan bu yana 2 yarismaya katilan grup 2 yarismadan da eli bos döndü...2006 yilinin sonlarina dogru grubun eski davulcusu Erdinç Yilmaz askerlik problemi nedeni ile gruba veda etmek zorunda kaldi.Bass gitarist Kutay Vardar ise çesitli sosyal sebeplerden ötürü gruptan ayrildi.2006 yilinda grubun vokalisti Göktug'un,Kocaeli Üniversitesi GSF Müzik bölümünü kazanmasi grup tarihinin dönüm noktasi olmustur.
Güzel Sanatlar Fakültesinde birbirini bulan 2 müzisyen,Göktug Bahadir ve Emre Danaci müzikal kariyerlerine birlikte devam etme karari aldi.Eksefer'e katilan Emre Danaci'nin basarili aranjeleri ile beste çalismalari hiz kazanmis fakat hala basci ve davulcu ihtiyaci giderilememistir.2006 yilinin sonlarina dogru Emre'nin eski grubu Fadeback'in davulcusu Bugra Oguzülgen davulcu olarak gruba dahil olmus,daha sonra Emre ve Göktug ile ayni bölümde olan Ismail Anil Gürer de gruba bas gitarist olarak girmis ve grubun son kadrosu saglam temellere oturtularak olusturulmustur.

Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum...

FB Rh(+)

[Özgenin duasına amin]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 02.02.2008, 17:50   #2 (permalink)
Kurban Fan

chilekesh_ertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chilekesh_ertan - MSN üzeri Mesaj gönder

MySpace.com - Eksefer - TR - Rock - www.myspace.com/eksefer
özellikle ihtiyacım y.o.k şarkısını çok sevdim tavsiye ederim

Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum...

FB Rh(+)

[Özgenin duasına amin]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

« The Exit | Orion »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil