ilkokulda rock müzikle başladım müziğe sarmaya ardından metal geldi zaten..
__________________ Open laughter held in distant days
Eternal stars have changed
I know that it can't be the same
There's no romance for you tonight
.....
evet trash yok listede bu müziğe fade to black ile başladım şuanda metallica fanatiğiyim fade to black de beğenilmiyecek gibi deil o zamanlar gürültülü geldiği için fade to black iyi gelmişti aydınlanmaya ihtiyaç var sanırım biraz
__________________ Yaşam olup yok olacak görünüşe bakılırsa Her gün sürükleniyorum daha uzaklara ..FaDe To BLacK.!!!
aslında rock la başladım ama bana asıl sevdiren nu-metal oldu. şu anda en çok nu-metal ve rock tarzı şeyler dinliyorum. çok ağır kaçıyor diğerlerin bana
Metalle ilgili bir ankete rock şıkkı koymasaydık iyi olurdu gibi sanki.Neyse metal dersek önce nu metal ile başladım ki bu 15-16 yaşında oldu.O yaşlarda ağır müzik dinlemek herkesin kaldırabileceği bir şey değil.Lp-limp bizkit ile başlarsın.Sonra onlar kesmemeye başlar insanı.Metale doğru hatta gittikçe sert müzik dinlemeye başladım.Şu an en çok progressive dinlemekten zevk alıyorum ama black,heavy de iyidir.
rock ı tanıyıp sonra metale geçiş yapıyosun yaa ben direk metal dinleyen biriyle karşılaşmadım ama burda görünüşe bakılırsa insanlar direk metalde dinleyebiliyorlarmış
__________________ Hayat aslında basittir zor gelirse bas ittir...