Onlarla tam hasret gideriyorken Deniz Yılmaz'ı askere uğurluyoruz. Deniz Yılmaz ilk olarak çavuş eğitim taburuna Samsun'a gidecek ve malesef askerliği 15 ay sürecek. Yani epey uzun bir ara var...
Deniz Yılmaz'ın MySpace'inde Yaptığı Açıklama :
arkadaslar ilginizden dolayi tesekkür ederim.yarin son kez girmeye çalisacagim(türkçe böyle bir dil iste napiim.heheh)ondan sonra "hakkini helal et askerim ana" yi söyleyerek gidiyorum.bir konu var ki birkaç cümle sarfetmem sart.duydugum kadariyla bazi arkadaslar toplanip samsun a yani askerligimi yapacagim yere gelmek istiyormus.SAKIN HAAA!!!!!!festivale gitmiyorum,lütfen bazi seyleri ayirt edelim.ASKERE GIDIYORUM ARKADASLAR!.silah altindayken öpüsüp koklasilmaz,hasret giderilmez,hele hele daha gitmeden.o yüzden aklinizi basiniza devsirin.yinede yapmak istediginizden dolayi tesekkür ederim.mümkün olan ilk firsatta zaten buralara dönerim.hepinizi kucakliyorum sütoglanlar.he unutmadan,askerligim 15 ay sürecek,ilk olarak çavus egitim taburuna,samsuna a gidiyorum ve belli bir süre mesajlariniza cevap veremeyebilirim.mesaj üstüne mesaj atip "yaa cevap versene beee" gibi suursuzca seyler yazmayin.hosçakalin,dostçakalin.
http://www.myspace.com/dyilmaz