Neler getirmedi ki fulyacm?? "Olmaz böyle şey yoksa rüya mı??" dediler bi kere.. Sonraa şey var bi de "Güne açan çiçekler gibiyiizz yallann yalaaannn..".. Bunlar olmasaydı Türkçe müzik diye bişey olur muydu sence??
__________________ Steps taken forwards but sleepwalking back again..
ne ööle diosunki onlar önce"hiç bana bakma olmaz oğlan" dediler ne hikmetse grup hepsi olmadan ço0o0oq şey olur bence bu piyasa onlara kalmadı hepsi tiky kurban çilekeş manga duman gbi gruplar dururken ülke allahın pop grubuna kalmadı
bence onların hayran tayfası delirip durmadan oy atmıştır.genelde yaşı küçük va tabi kız arkadaşlar dinliyor.o zamanlarımı hatırlıyorum takardım bazı şeylere.baya tutkuluydum yani.
sonuç olarak katılıyorum size.hepsi haketmiyordu. yinede Powertürk bu oylamalara bir şey yapıyor bence
ben en iyi grup duman varken hepsi seçildi ya ona yanıyorum hayır yani ne alaka yeni türediler zaten ne zaman en iyi grup olmayı hakettiler ben onu anlamdım çok mu cahil kaldık nedir yahu?
euhuehuheuheuhe waLla türk haLkı saolsun müzik anlayışlarına hastayım =) bi duman ya da kargo alcakken orda gidip grup hepsinin alması bana ço0o0q koydu bi de ööle şımarıklarki ödülü alırken hepsi güseldi ama ödülü hepsi aldı git o kısları yoL dio şeytan (melekte olabiliR)....
ya fulyajımm hiç deme öle bi koydukii yaniii çokk piss ya o kadar kargo war duman warr gittii ödüll hepsi yi bulduu biz onlara (Şımarık dörtlü)diyoruss geometriden çalıntıı yanii
sahneye çıktıkları anda yaptıkları 0-5 yaş grubu hareketlerine de yorum yok artık yaa.
Ödüller pek de adil gözükmüyo aslında katılıyorum arkadaşlara...