Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Türkçe Müzik

Türkçe Müzik Türkçe Müzik Dünyası Hakkında Herşey

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 06.02.2007, 23:28   #11 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

özellikle 2-3 yıldır Türk Rock müziği inanılmaz derecede gelişmekte, amatör grupların ön plana çıkmaları yani şans bulmaları bunun göstergesi. Dediğimiz gibi bu bir süreç ve bu süreç tamamlandığında bence müziğimiz tadından yenmez bir hal alcak...

elbette korsana hayır ancak bu sistem ülkemizde biraz farklı örneğin mutlaka hepiniz görmüşsünüzdür. KORN'un cdsinde size albümün yanında birçok şey veriyor (özellikle canlı performansları) ayrıca yabancı grupların konserleri de vcd veya dvd halinde satışa sunuluyor ben malesef ses kaydı dışında (konser albümleri [bkz. duman]) dışında böyle bir girişim göremedim.bence gruplar bunlara da dikkat ederlerse albüm satışları katlanarak artar (örneğin piyasada şu anda kurbanın 3 albümü [yanlarında bonusları ile beraber] + 2 konser dvd si olsa sattıkları rakkam katlanırdı diye düşünüyorum)

belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 06.02.2007, 23:34   #12 (permalink)
Moderator

elçin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eee tabi promosyon olursa herkes alcak albümü ama sadece 1 albüm olunca herkes netten indiriyor.bence ii bi fikir bilmem belki gruplar zaman gelir yapar böyle bi promosyon....

Eskiden hersey daha kolaydı.
4 işlem için yeterdi abaküs.
Şimdi herkes bir dik kenar.
Herkes olmus hipotenüs.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 07.02.2007, 19:28   #13 (permalink)
Kurban Fan

bence türk rockda son yıllrda bya ilrleme war ...daha çook türk rock dinlrim yabncı da dinledğim saylı kişlrdir

Alt 13.02.2007, 18:44   #14 (permalink)
Super Moderator

bence türkçe rock çok büyük bir gelişim gösteriyor.ama bazı gruplar bu gelişimi baltalıyor.mesela:manga-bence

türkçe pop -burada konuşulmaz ama- kötü. aynı şarkılar tekrar tekrar yapılıyor.sezen aksu yu bile kaybetmeye başladık.

Alt 15.02.2007, 20:36   #15 (permalink)
Moderator

SeCReT__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SeCReT__ - İCQ üzeri Mesaj gönder SeCReT__ - MSN üzeri Mesaj gönder

sana sezen aksu konusunda kesinlikle katılmıyorum ancak manga konusunda %100 haklısın.. Burda konuşulmaz dediin gibi gerçi ama KuRBaN bile bunu böyle bilip böyle söylediine göre yorumu size bırakıyorum..

bunun yanısıra Türkçe müzik ne kadar dünyada özellikle Barış Manço ve sonra Tarkan haricinde ün salmış olmasa da büyük ölçüde ilerlemeler kaydediyo..

Tabi reklam amacıyla çıkarılan ve genellikle de tv lerdeki rezalet komikliklerle resmen Türk halkını koyun psikolojsiyle yaşamaya endeksliyip adeta aptal yerine koyan bikaç kendini bilmez ve onları çıkaran sırf kendi biriminde reyting için uğraşıp elde ettiklerini de başarı sanan ama aslında kapital bi düşünce tarzının üzücü yansımalarını kendi yaşadığı gibi bize de yaşatmak zorunda kalan ipsiz sapsız insanları bi köşeye atarsak... !

Alt 16.02.2007, 17:32   #16 (permalink)
Kurban Fan

aytug-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aytug-- - MSN üzeri Mesaj gönder

arasıra yabancı müzikler dinnerim ama bnce yerli muzik waz gecilmez ve her gecen gün birazdaha gelişioo inş.. ilerde daha ii yerlere gelicez

Her birliktelik kalbin emzireceği bir bebektir önce emeklemeyi sonra yürütmeyi öğretmen gerekir...

Alt 17.02.2007, 02:59   #17 (permalink)
Kurban Fan

halldun87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halldun87 - MSN üzeri Mesaj gönder

umarım bu güzel türk rock müziğinin gelişimi devam eder..yozlaşmadan!!!

Alt 19.02.2007, 23:35   #18 (permalink)
FBC
Kurban Fan

FBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umarım..
ağırlıklı olarak Türkçe dinliyorum.. ruh dilim Türkçe.. kayda değer bir gelişme ve büyüme var Türkçe rock.ta .. herşey yolunda

|||||animasalonline|||||

Alt 24.02.2007, 11:12   #19 (permalink)
Kurban Fan

BurToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BurToN - MSN üzeri Mesaj gönder

ağırlıklı olarak yabancı dinlerim ama turk gruplarına da asla sırtımı dönmem tabiiki çok iyi gruplarımız var bence ama biraz daha geriyiz tabiiki ... adamların yaptığı müziği kaldırcak alt yapı bence daha yok turkiye de.. ama olucak .. kurban mavi sakal cilekes ve bir coğu da bunun için çalışıyo tabiiki ama büyük sorun imkansızlık maalesef .. neyse başka yazmıyom ama daha çok yolumuz var .. korsanada hayır bu arada ..

Alt 13.04.2007, 09:39   #20 (permalink)
Kurban Fan

teretora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet türk rock müziği gelişmekte ve bunu bütün yapımcılar da farketmekte sanırım..ve bu yüzden yozlaşma ihtimali çok yüksek..
ingilizcem gayet iyi, ama yine de türkçe parçalar hitap ediyor daha çok...tabi ki rock müzik bizim kültürümüze ait olan bir müzik türü değil, yani üstadlar yabancı hep...ama ne bileyim..ben bizimkileri daha çok seviyorum..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil