| | Türkçe Müzik Türkçe Müzik Dünyası Hakkında Herşey |
28.03.2008, 23:14
|
#91 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 422 | bir çok insanın ölüp bittiği grupları svmemek azcık nefrete kaçıo gibi geldi sadece kötü bi amaç yoktu
tabi düşünceye saygı sonuçta
bi ÇİLEKEŞ fanı olarak üzüldüm sadece!
__________________ yanık dolma biberle karnıyarığın büyük aşkı... he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Halil'e inat YAŞASIN KARNIYARIK! | |
| |
29.03.2008, 22:45
|
#92 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2008 Mesajlar: 14 | hadi slayer'a ve dimmu borgir'a ölüp bitebilirlerde; anlarım da diğerleri o kadar güzel değil, geberilesi grup değiller.
__________________ CHILDREN OF BODOM | |
| |
29.03.2008, 22:47
|
#93 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 25 Mesajlar: 1.369 | Arkadaşım sen beğenmiosun diye herkes de beğenmeyecek diye bir kaide mi var kıstas senmisin? saydıkların arasında benimde sevmediklerim sevdiklerim mevcut ama mevzu bu değil___zevkin rengin tartışması olmaz 
__________________ Gerçekle gözgöze gelmenin esası ölümsüzlüktür_______ tutarım yasımı sımsıkı;boğulurum ama ölmem...!!! ___________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi___kapasite meselesi...!!! | |
| |
29.03.2008, 23:10
|
#94 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 422 | düşüncedir sonuçta bişi demiorum saygı duyuyorum sadece üzüldüğümü belirttim
__________________ yanık dolma biberle karnıyarığın büyük aşkı... he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Halil'e inat YAŞASIN KARNIYARIK! | |
| |
29.03.2008, 23:14
|
#95 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 120 | children of bodom dan nefret ettirdin bana yaa ne çok konuştun kardeşim beeaa tamam sevmiyon anladık
__________________ Susamam Hak Ver,Var Tek Bir Ekber,Hepimizin Aynı Yolu,Yolun Sonudur Makber Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life | |
| |
29.03.2008, 23:27
|
#96 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 25 Mesajlar: 1.369 | Alıntı: psikopatcanan´isimli üyeden Alıntı
Herkes grup kuruyo kardeşim ben anlamıyorum ki ... önüne gelen,gitar çalmasını bilen,seside değiştirerek adam edince...tamam abi grup...yazık günah.. | Aynen ve de kaynen   
__________________ Gerçekle gözgöze gelmenin esası ölümsüzlüktür_______ tutarım yasımı sımsıkı;boğulurum ama ölmem...!!! ___________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi___kapasite meselesi...!!! | |
| |
06.04.2008, 13:56
|
#97 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 19 | Hayko yu sewmıyorum çok abarttık zaten TC olarak abartma manyagıyız
__________________ İncecikten Bir Kar Yaar Tozar Elif Elif diye... | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |