hehe.Zakkumu görünce hemen geldim.Zakkum sevilmezmi ya.Özellikle eren abim çok iyi bi insandır.Bu arada dipnotu düşeyim.Zakkummun gitaristi eren abimin kardeşi kerem bizim grubun gitaristidir)Ahtapotlar manyak bi şarkı dinleyin bence.Ayrıca burda zakkuma teşekkür etmek istiyorum.Röportajlarda falan bizim ismimizi sölüyorlar ve çok destek veriyorlar.Onları çok SEVİYOrum.tabi şarkılarda çok manyak akorlar ve tablar bunları sölememe gerek yok
Konu Kaos tarafından (23.03.2007 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir..
Bir grup piyasaya çıkınca tabiki en başta kılık kıyafetine bakılır,tiplerine bakılır.Normal olarak da birçok kişi özentiliklerinden bahseder.Bu normaldir bunu yadırgamamak gerekir.Ama kendi adıma konuşmam gerekirse çikolata şarkısını sevmedim,diğer şarkılarını da dinledim onlardan da bir tad alamadım.Sürmelilerden haz almam işin espiri kısmı biraz tabi =)Yoksa bir önyargı yok gruba karşı.
genel olarak konuştum arkadaşlar kişisel algılanmasın!dediiim gibi düşüncene saygı duyuyorum.ama sennde dediin gibi dış görünüşe bakılıo!bende bundan rahtszım zaten!nese ya bu konu uzar!sevende kendine sevmeyende!
Alıntı:
rock3r´isimli üyeden Alıntı
hariqaa bi grup ah çikolatayla inanlmaz bi kitle oluşturdular bunun dışında ahtopotlarda güseL parça(:
kesinlikle katılıorm.bn bide anliyorsunu çok seviorm!
__________________ söyle bakalım hayat benden aldıklarını nerene sokcan?
Konu !siyah! tarafından (24.03.2007 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir..
Bizler bu ön yargılarla nereye varıcaz onu bilemem!!Ben eğer Türk isem Türkün yaptığı şeylere yabancılarınkinden daha çok saygı duyarım!!sevmedim diyen arkiler en azında mp3 ünü indisiler.Valla bildiğim tek şey var o da: bu albüm süper-süper-süper....!!!!
Bizler bu ön yargılarla nereye varıcaz onu bilemem!!Ben eğer Türk isem Türkün yaptığı şeylere yabancılarınkinden daha çok saygı duyarım!!sevmedim diyen arkiler en azında mp3 ünü indisiler.Valla bildiğim tek şey var o da: bu albüm süper-süper-süper....!!!!
katılıorm!katılıorum!katılıorum!
__________________ söyle bakalım hayat benden aldıklarını nerene sokcan?
Konu !siyah! tarafından (25.03.2007 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir..
(oysa o kadar albümsüz grup varki: Hücum Kedi, Second, FeedBack, Pin-up, DELİ, Nükleer Başlıklı Kız, Zıkkım, Deli Gömleği, Üçnoktabir, Kaçak, Makine, Sumeru...)