Küresel ısınma ile mücadele etmek amacıyla düzenlenen ve dünya çapında 2 milyar izleyiciyi bir araya getirecek "Live Earth" global konserler serisinin organizatörleri, 7 Temmuz 2007 Cumartesi tarihinde İstanbul'un da Live Earth konserine ev sahipliği yapacağını resmen açıkladı.
Live Earth konserlerine Madonna, Red Hot Chili Peppers, Genesis, Alicia Keys, Bon Jovi, Cameron Diaz, Roger Waters, The Police gibi sanatçı ve grupların yer aldığı 100'den fazla sanatçı destek veriyor. Türkiye'deki program henüz netleşmedi. Gelecek günlerde gerçekleşecek Live Earth İstanbul basın toplantısına Cameron Diaz, Al Gore ve Angelina Jolie gibi isimlerin de gelerek destek vermesi bekleniyor.
Konserler dizisi için Madonna "Hey You" adlı özel bir şarkı yaptı. Şarkı kısa bir süre için organizasyonun basın sponsorlarından MSN'in Madonnadownload adresinden ücretsiz olarak indirilebilecek.
Madonna, 7 Temmuz 2007 günü Red Hot Chili Peppers, Genesis ve Beastie Boys gibi sanatçılarla beraber konserlerin Londra ayağında Wembley Stadyumu'nda sahneye çıkacak.
"Live Earth" ve 2005 yılında "Live 8" konserlerinin Dünya Prodüktörü Kevin Wall, konser şehirlerinin arasına İstanbul'un da katılıyor olmasından çok heyecan duyduklarını söyledi. Kevin Wall, “Live Earth konserleri ile dünya çapındaki izleyicilerin ilgisini iklim krizine çekerek, onları harekete geçirmeyi hedefliyoruz. İstanbul’daki konser global anlamda çok geniş kitlelere ulaşmamızı sağlayacaktır” dedi.
İklim Koruma Birliği (The Alliance for Climate Protection) ve sivil toplum kuruluşları tarafından yürütülen ‘Live Earth’; bireylerin, kurumların, hükümetlerin küresel ısınma ile ilgili hareket geçmelerini ve mücadele etmelerini sağlamak amacıyla uzun yıllar sürmesi planlanan bir kampanya. Eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore da, İklim Koruma Birliği Başkanı ve ‘Live Earth’ün ortaklarından.
george micheaL, iron maiden, rammstein, mor ve ötesi, hayko cepkin vb. grupLar/sanatçıLar da bu festivaLe geLebiLecekLer arasındaymış.. kesin deiL tabi.. (=
__________________ aLdan-ma o sonsuz aşkınaa..
çarpın-ca dönersin şaşkınaa..
turkıyede gerceklestırılmesı dusunulen bu konser sponsor bulunulamasından dolayı ertelendı...bence buyuk bı kayıp oldu...cok ii reklem yapacaktık ve ayrıca cogu muzık grubunun onyargısını bu konserle kırmıs olacakTIK... 07.07.07 tarıhınde dunyanın belırlı yerlerınde gerceklestırılecek konser gun boyu ntv den canlı olarak yayınlanacaktır...bılgınızze...
turkıyede gerceklestırılmesı dusunulen bu konser sponsor bulunulamasından dolayı ertelendı...bence buyuk bı kayıp oldu...cok ii reklem yapacaktık ve ayrıca cogu muzık grubunun onyargısını bu konserle kırmıs olacakTIK... 07.07.07 tarıhınde dunyanın belırlı yerlerınde gerceklestırılecek konser gun boyu ntv den canlı olarak yayınlanacaktır...bılgınızze...
aynen londra sallanıyo sanırım .. son olarak Metallica da katıldı dev kadroya
__________________ Yaşam olup yok olacak görünüşe bakılırsa Her gün sürükleniyorum daha uzaklara ..FaDe To BLacK.!!!
ya ben izleyemedim metallica'yı yaaaaaa .ayrıca gazetede okudum havaalanında James Hetfield.polis tarafından bir süre tutuklanmış.sakallarıyla falan ilgili.(uykum vardı tam okuyamadım heber yanlış ya da eksik olabilir onun için şimdiden özür dilerim.)
ben izledim huaa güzeldi baya ya..sabahtan akşama kadar izlemişim yemek bile yememişim ya metallicayı izledim sora aklıma geldi karnımın acıktığı nese. metallica farkı hissettirdi yine sad but true zaten mukemmeldi..gerçi akşam 10,5 civarı çıktı baya sövdüm ama iyiydi işte..onun dışında hmm lp ve wolfmother'ın performanslarını da beğendimmmm!.
ben izledim huaa güzeldi baya ya..sabahtan akşama kadar izlemişim yemek bile yememişim ya metallicayı izledim sora aklıma geldi karnımın acıktığı nese. metallica farkı hissettirdi yine sad but true zaten mukemmeldi..gerçi akşam 10,5 civarı çıktı baya sövdüm ama iyiydi işte..onun dışında hmm lp ve wolfmother'ın performanslarını da beğendimmmm!.
answer the call
bencede en iyi mtallica lp ve wolfmother di...babam bile beğendi yaha sad but true bence o kadarda iyi değildi enter sandman çoook iyiydi...