En sevdiğim kurban albümü olmakla beraber bu albümün çıkmasıyla grubun dağılması çok kısa bi süreç içinde gerçekleştğnden üzülmeme neden olan albümdür..Bereket birleştiler yeniden de izlicez kısmetse haftaya..
En sevdiğim kurban albümü olmakla beraber bu albümün çıkmasıyla grubun dağılması çok kısa bi süreç içinde gerçekleştğnden üzülmeme neden olan albümdür..Bereket birleştiler yeniden de izlicez kısmetse haftaya..
her albümleri gibi bu da harika..süper ötesi bi albüm..her şarkı ayrı bi güzel
__________________ sözlerle yıpratılmış ağlarken gülen bir ben..sesizce aldatılmış zavallı ezik bir ben..benden uzakta doğmuş beni besleyen bir ben..yokluğumdan usanmış beni özleyen bir ben..bazen başkası olmuş ölüp dirilmiş bir ben..herkesi dostu bilen herkesten kopuk bir ben..
en iyi albümleri bence..ve yine bence türkiye'de su ana kadar cıkarılan en iyi rock albümü...uyut beni sarkısı cok etkiledi beni bu albümde...afrikalı ac cocuklar icin yazmıs bu sarkıyı deniz...o en sondaki ahh ıhh sesleri de onların aclıktan iniltilerine atıfen dogaclama seklinde olmus...düsünceye bakar mısınız ya...? ne kadar matraksa o kadar da dünyayla ilgililer adamlar...abi türkiyede yok böyle bi albüm ve yok böyle adamlar...iyi ki tanıstım kurban'la...
bu ses biter mi...?
benim başucu albümümdür.çok kötü bir zamanımda dinledim bu albümü.bana cidden çok yardımı oldu.
bu albümü dinleyerek uyuyordum.
-bence- en iyi kurban albümü
birgün bana hayatını hangi albüm değiştirdi deseler gözüm kapalı insanlar derim.
__________________ mutluluk ölümü istemek mi?
Konu primula tarafından (23.02.2007 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir..
Ben insanım.
Ben elindeki ateş topuyla dimdik yürüyen varlığım.
Benim ateşim donmuşları ısıtmak, kalpelri buz tutmuşları çözmek içindir.
Benim dışkım çiçeklere gübre,bedenim yüzyıllar sonra arabalara benzin.
Ben güzelliğin damarlarına kök salmış bir ağacım ve hiçbir güç beni bulunduğum yerden sökemez.
Beni, ben yapan herşeye teşekkür ederim.