bn de yarın öbür gün alıcam bileti... ayrıca arkadaşlar bilet konusunda herangi bi telaşınız, tedirgin olduunuz bi nokta olmasın.. studio live'e çıktıklarında 500 bilet wardı ama bn biletimi 3 gün öncesinden almıştım.. Sonrasında gelen ama bnm ne yazık ki sınawlarımdan dolayı gidemediim bgm deki Pentagram konserinde 5000 civarında kişi olduğunu giden bi arkadaşımdan öğrendim.. yani 500 insan kapasitesi olan biyere 3 gün öncesinden bilet bulabiliyosak, bgm de 10 katı kadar bileti çok daha rahat bulabilrz diye düşünüyorum.. bnmki sadece bi yorum, ya da öneri dielim
Önemle belirtmek istediim bişey de şu arkadaşlar; bgm'de havalandırma sistemi eksikliğinden dolayı aşırı sıcaklık hissedicez ve de bunun yanısıra büyük bi izdihamla karşılaşıcaz.. giriş çıkışlarda yaşanıcak sorunları baştan düşünüp de gelmenizi öenriyorum ve tabi havaya da bağlı bi durum gerçi ama mümkünse fazla kalın bişeyler giymeden gelin.. Çünkü 2 tane vestiyer war düşünün vestiyere verdiğiniz bi mont veya elinizde taşımaya üşendiğiniz bişey için çıkışta kimbilir kaç dk veya saat beklemek durumunda kalıcaksınız..
Teşekkürler...