Ewt ya gercekten de naaptıgını bilmeyen insanlar vardı. Gercekten yaptıkları cok kötüydü. umarım bi dahaki konserde böyle tipler olmaz. zaten hepsine sinir olmustum.
ahhh ahh keşke bende istanbulda olsaydım da o olay cıkaranlara bi ders werseydim ama neyse sonucta eglenmişsiniz eee yani bide sahne alan KURBAN tabi ki gerisi fasa fiso
cekemiolar biziiiii
ahhh ahh keşke bende istanbulda olsaydım da o olay cıkaranlara bi ders werseydim ama neyse sonucta eglenmişsiniz eee yani bide sahne alan KURBAN tabi ki gerisi fasa fiso
cekemiolar biziiiii [/b]
Bu olay Ankara'da gerçekleşmiş söylenenlere göre..
__________________ <span style="font-family:Comic Sans MS">Döne Döne Durmadan Sende Bir Garip Oldun Sarhoş Musun Dünya!!!</span>
Döndünüz ve yeniden bir aradasınız ya herkese çenesini kapatıp bir köşede oturmak zorunda!Bırakalım da sizin birlikteliğinizi kaldıramayanlar istediği kadar pislik çıkarmaya çalışsın biz herzaman her konserde en önde deli kibim bağırıp cozutmaya hazır beklio olacağız
kesınlıkle yaptıkları cok buyuk saugısızlıktı sonucata ordakı ınsanlar (yanı bız)gerektığı gıbı cewap vermesınıde bıldık...bu tıp şarlatan ınsanların boyle haraketler yapması grubuda cok rahatsız ettı kı Allah tan gerı gelıp tekrar bızı costurdular..cok guzel bı konserdı tek kelmıyle..
__________________ Good day to be alive... sir
Good day to be alive he said...