Deniz Yılmaz askerde ama evet biz nasılsa hep burda ve onunlayız.. Allah onu sağ salim bizlere bağışlasın ve gercekten yeni bir albüm için mükemmel sarkılar gelecektir kesinlikle ..sabırsızlıkla bekliyoruz..
__________________ [SİZE=3]...ve şimdi YAK yorulmaz hırsınla cennetin kalbinden çaldığın dünyamı.unutma bak kan aktı bahcemde çiçek açar bir gün büyürler nefretle....(((gell tezkere gell tezkere bitsin bu hasret))))[/SİZE]
Deniz Yılmaz askerde ama evet biz nasılsa hep burda ve onunlayız.. Allah onu sağ salim bizlere bağışlasın ve gercekten yeni bir albüm için mükemmel sarkılar gelecektir kesinlikle ..sabırsızlıkla bekliyoruz..
evet arkadaşım katılıyrm Allah onu sağ salim bizlere bağışlasın
biz bekleriz denzomuzu
ben bu duyuruyu space inde görünce kahkahalara boğuldum puhauhauah .. festivale gitmiyoruz falan .. abi bırakırmıyız peşinden gelicez deyince cevap vermemişti demekki bunun içinmiş ama çok çabuk geçmesini umuyorum yoksa halimiz feci :S
__________________ ne yazarım ne söylerim...
ne konuşur ne gözlerim...
sadece durmuş dinlerim...
öyleyse ben , BEN DEĞİLİM...!
cok mantıklı bi acıklama yapmış canm benm ......
hayırlı olsun diyelim ......cabuk gecer inş. ......
özleyeceğiz ama ne yapalım....askerlik bu.......gorev...
__________________ sana boynumuzu eğeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yuzun yok, yok rüyanda görsen inanma........