Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07.02.2007, 03:31   #25 (permalink)
bonjurkes
Tey Tey Tey

bonjurkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

geç de olsa ben de konuya yanıt yazıyorum

açıkcası tüm olay benim becereksizliğimden dolayı kaynaklanıyor (belki de benden de deildir ) 3 kere test etmiş olduğum sistemi siteye sorunsuzca kurdum, kurban ve çilekeşin konser haberini eklerken bir anda bütün sayfa aynı haberle doldu (matrix hesabı)

bu olay gece 2 de yaşandı. sabah 4.30 a kadar siteyi kurtarmayı denedim. baktım olmayacak, komple sistemi silip baştan kurdum. Ondan sonra bir iki küçük aksilik olsa da site eski haline döndü.

işin güzel tarafı ise, sitede hiçbir bilginin kaybolmamış olması. yani hiçbir şekilde ne yazdığınız mesajlar, özel mesajlarınız, kullandığınız oylar, hatta arkadaş listeniz bile silinmedi.

azıcık vakit alsa da tekrardan aranıza döndük çok fazla özleyenimiz olmuş, bunu duymak cidden beni sevindirdi. Tabi sevinenlere de selam ederim

Bu kadar olumsuz mesajın arkasından azıcık da olumlu şeyler yazalım. Sitemiz cidden hızlı birşekilde büyüyor. Buna katkısı olan herkese teşekkür ederim. Üyelerden aldığım geri bildirimlerde ise siteden çok memnun olduklarını ve siteyi açtığımız için bize teşekkür ettiklerini belirtiyorlardı.

işin sayısal kısmına girmeyecem bile, 1 aylık sitenin 1300 den fazla üyesi olması, 13 binden fazla mesaja ulaşması ne bir tesadüftür, ne de şanstır. Bu açık bir şekilde başarıdır!

Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ederim

Boynuz kulağı geçti ...