Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Kurban > Etkinlik Takvimi

Etkinlik Takvimi Kurban'ın Etkinliklerini Her An Buradan Takip Edebilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 29.01.2007, 19:04   #41 (permalink)
Kurban Fan

konser alanına 6.30 gb gittik arkadaşımla..eheh biz erken gittiğimizi düşünüyoduk güya çakallık ypıcz yaa..aha bir de baktık kapının önü dolu..orda bi moraller bozuldu zaten..sonrasında bu korumalar acayip sinirimi bozdu içeri alma esnasında..yahuu biizm olduğumuz tarafı tuttular diğerleri girdi bi güzel..her neyse onca şanssızlığa rağmen en öndeydim ama sahnenin baya uç kısımlarıydı..neyse zorlanarak da olsa foto çektim..ses kaydı yaptım(pek iç açıcı olmasa da...)yaşanan tatsızlıkları saymazsak konser herkesin beklediği gibi bombaydı..yalnız mekandan hiç memnun kalamdım
ımm yalan'ı çalmamaları beni mutlu etti açıçası..10 "yalan" a bedel şarkılar çaldılar çünkü...bkz:"a","ben"

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 29.01.2007, 21:57   #42 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

<div class='quotetop'>QUOTE(RocKer_burak @ 29 1 2007, 15:44) [snapback]7417[/snapback]</div>
Alıntı:
yaa çokkk güzeldii konserr ama kendini bilmez bikaçkisii kendini belii ettii zatennn sahneye pil atanmı dersinizz sise atanmı dersinizz sinir bozucuyduu +18.olmasıı iyii olmazdıı çünküü 17.yasındayımm giremezdikk ama en çok dikkatimi çeken konser öncesii baya küçük kisilerr ellerinde biralarr keremin önündeydikk baya yakındıkkk biiara arkdasın omzuna çıktımm fialn çok güzeldii bidee sarı bii pankart wardııı birinin elinde tam yüzünü göremedimm KURBANONLİNE.NET YAZIYODUUU BAYA EGLENCELİYDİİ[/b]
bendim o sanırım

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 30.01.2007, 02:18   #43 (permalink)
Demonic Angel

Ankara Konseri Resimleri : http://www.kurbanonline.net/index.php?auto...q=sc&cat=14

Ankara Konseri Videoları : http://www.kurbanonline.net/index.php?showtopic=851

Alt 30.01.2007, 13:22   #44 (permalink)
Kurban Fan

Gamze1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya konser tek kelimeyle süperdi!yalnız kurbanonline fanlarıyla buluşup izleseydik sanırım daha eğlenceli olurdu..5 kişiyle falan ancak süper oluyo daha fazlasıyla artık heralde süperötesi olurdu...bu arada fuaye'de kurbanonline'ın reklamlarına da göz attım..hatta mutlu oldum diyebilirim!!!

gmzzz....

Alt 30.01.2007, 21:38   #45 (permalink)
Kurban Fan

MetalUpUrAss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MetalUpUrAss - MSN üzeri Mesaj gönder

öncelikle bu siteyi yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..konser gerçekten oldukça eğlenceliydi..5 buçukta ordaydım ama kuyruk vardı baya e kurban tabi olması gereken kuyruktu..yannız ordaki kişilerin gruplaşarak bi ankaragücü bi konur tayfası muhabbeti dolu tüzahüratlar yapmaları komik ve saçmaydı..ipini koparanın gelmesiyle ilgili bi sonuçtu bu..sonuçta içeriye girdim.başlayan ilk komedi görevlinin sigara içmeyin demesi üzerine kalabalığın verdiği tepkiydi ayyaş taklidi yapanlara bende uyuz oldum ki onlara onların hayal ettikleri gibi imrenerek değil acıyarak baktım :zuhzuh: konser öncesi o saçma bağırışlar yapıldı..ben konser öncesi verilen tecno müzikte koptum zaten kurban konserinde tekno müzik etkileyici oldu konser başladı ve pil vs. atıldı..bunlar kurbana yapılmayacak şeylerdi ve onlar konseri izleyen çoğunluğun yanında bi azınlık olduklarının farkına varmadılar ama sonunda vardırttırdık o kadar kalabalığın arasında küfürlerle kovulan azınlık fazlasıyla dumur oldu sanırım..onun gibi ufak pürüzlerin yanında bir de baştaki ses sorunu vardı ama kurbanın ordaki varlığı hepsini konser esnasında zihinlerden silmeyi başardı..bi de dikkat ettiyseniz 2. yarıda perdelerin arkasından biri sahneye fırlamaya çalıştı ama arkadan biri onu tuttu :S:S burak gürpınarın sevecen tavırları ve davul çalarken sempatik yüz ifadeleri gerçekten süperdi deniz yılmazın sesi insanı derinden etkiliyodu..çok güzel çaldılar ve güzel etki bıraktılar..herkez de bunu umuyodu zaten..ama en çok zihnimde kalan ve hiç bi zaman unutmıycağım kare burak gürpınarın konser bitiminde bateryi dağıtması oldu..gelipte abuk tezahürat yapanların çoğu +18 di zaten yukarda bi arkadaşımın dediğine katılıyorum akıl yaşta değil baştadır insan olmasını bilen gitmeli..kurban grubu yine ve her zamanki gibi kendini kanıtladı umarım yine gelirler BU SES BİTMEZZZZZ !!!!

Alt 30.01.2007, 23:30   #46 (permalink)
Kurban Fan

YA ben 14 yasındayım ama hiç öyle tipler görmedim. hatta bizden daha kücük kişilerin olmadıgını düsünüyorduk.biz cok erken gitmedik ama içeri erken girdik. neyse işte konser bencede güseldi. ama biz daha uzun sürer diye düsünmüstük. olsun yinede gsldi. bir de sert albümünden cok sarkı calmadılar sanki. ona üzüldüm biraz. bir de bişi söylicem +18 olup da abuk subuk davranan bircok kişi vardı. bunun yasla bi alakası yok bence ama eger dediğiniz gibi kafası iyi havası veren tipler varsa o tipleri burdan kınıyorum. kınnndım. ama bişey daha söyliyim bari ya siz iyi hos matrak adam cart curt diosunuz da harbiden sigara içmek de cok sacma diye düsünüorum. ya tmm cnn istiosa bekle onu da ewde iç ya konsere geldin sen . zaten alttan alttan içiolardı. yancam die korktum. zaten yasamıstım öyle bi tecrübe o acıdan baya bi gerildim yaw. bi de hakkaten herkeste özentilikler olusmustu yani. biraz daha kendileri olsalar tam süper olacak bence. zaten hepimizde özentilik olcak tabiki bende bazen bazı seylerde bazı kişilere özenirim ama abartmamak lazım die düsünüorum kimseyi elestirmiorum. öyle bi hakkım da yok zaten ama herkes kendine yeni tarz yaratsa manyak olur işte. öyle yani. ayrıca içki meselesi varya hani küçük cocuklar hah işte o onu yapan daha dogrusu cogu kişi de onun sigara versiyonunu yapıyodu neyse yeter bu kadar cümlelerde yamuldu iyice.

Alt 31.01.2007, 19:33   #47 (permalink)
Kurban Fan

ya foto yüklüycektim fakat başaramadım bi el atarsanız..

Alt 01.02.2007, 00:10   #48 (permalink)
Demonic Angel

<div class='quotetop'>QUOTE(spastik_kolon @ 31 1 2007, 18:33) [snapback]8979[/snapback]</div>
Alıntı:
ya foto yüklüycektim fakat başaramadım bi el atarsanız.. [/b]

başardın dostum sadece onaylanması gerekiyordu

Alt 01.02.2007, 13:34   #49 (permalink)
Kurban Fan

$araptanKefenGiymi$ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konser çok iyiydi valla pogocular dışında.
Pogo yaptığını zannedip etrafındakileri zahatsız eden bi hkaç hayvan vardı,
ilginç ve komikti.
Çoğu kişi erkenden gitmiş konser yerine sanırım ben tam 20.00de ordaydım ve konseri en önden izledim
Konserin ilk bölümünde felaket bi izdiham vardı izlediğimiz yerde ama ikinci bölüm iyiydi.
Performansları muhteşemdi özellikle Kerem ve Burak'ınkine hayran kaldım,herzamanki gibi.
'Lambaya püf de','insanlar','ben değilim' en güzelleri oldu.
Daha iyi konserlere....

Alt 03.02.2007, 23:09   #50 (permalink)
Kurban Fan

yaa kesinlikle konser süperdi yaa ezildimmm sesim kısındııı ayakların tutmuodu amaaaa kurbanın o performansına değer yaneee kesinlikle ne tür aksilikler olsa bileee hiç vazgeçmeden unutup eğlendirdiler kısacası süperdi (bu arada burak çok şekerdiii)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil