Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Kurban > Etkinlik Takvimi

Etkinlik Takvimi Kurban'ın Etkinliklerini Her An Buradan Takip Edebilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 29.01.2007, 02:43   #31 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

<div class='quotetop'>QUOTE(IshN @ 28 1 2007, 23:29) [snapback]7107[/snapback]</div>
Alıntı:
saat 5te ordaydık, sıradakiLerden beLLiydi zaten içerde nası bi ortam oLacağı, ki şaşırtmadıLar.. en öndeki koLtukLara kuruLduk yakLaşık bi 7-8 kişiydik. Tansiyon'un neden çıkmadığını anLamadım ama ordaki kaLabaLık hakkaten sinir bozucuydu. Sevmiyosan, beğenmiyosan neden geLiyosun? Her konserde böyLe saçmaLayanLar çıkıyo, parazit insanLar.. neyse yine sinirimi bozmıcam Sahneyi terkedipte tekrar geLdikLerinden sonra dikkat ederseniz ışıkLarı kapatmadıLar, apaydınLık bi konser izLedik o aptaL kaLabaLık yüzünden. "Lambaya Püf De"de acaip keyif aLdım ayrıca Deniz'in şarkı araLarındaki konuşmaLarıda ayrı bi süperdi Burak'ın konser sonrasında sahnenin kenarına geLip insanLarın çığLıkLarı üzerine "arkadaşLar böyLe yapmayın, sizinLe konuşmaya geLdim" demesinden sonra benim gözLer direk doLdu Ayrıca "Direnk" keşke iLk mesajında AnatoLia'nın fotoğrafçısı yerine "Murat Akçay" deseydin Çünkü o AnatoLia'nın fotoğrafçısı değiL Kurban'ın fotoğrafçısı Adresini vercem ama rekLam yasak mı biLmiyorum, gerçi onun adresini yazmakta ne kadar "rekLam" dahiLinde oLur onu da biLmiyorum Sonuçta Kurban'In fotoğrafçısı.. neyse, sonuçta Kurban Geri Döndü!! [/b]
orda anlatmak istediğim anatolia görevlisi değil anatoliadaki konserde resim çeken kişiydi ama elbette senin dediğin doğru ilk mesajıma yeniden bakarsan düzelttiğimi görebilirsin...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 29.01.2007, 10:50   #32 (permalink)
Kurban Fan

salim89 - MSN üzeri Mesaj gönder

arkadaşlar son aldığım bi habere göre deniz aşık olmuş ondan yalan ı sölememiş doğru olabilirmi??

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 29.01.2007, 11:16   #33 (permalink)
Kurban Fan

IshN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

<div class='quotetop'>QUOTE(salim89 @ 29 1 2007, 09:50) [snapback]7217[/snapback]</div>
Alıntı:
arkadaşlar son aldığım bi habere göre deniz aşık olmuş ondan yalan ı sölememiş doğru olabilirmi?? [/b]
oLayın magazin tarafı
yoKluĞumDan uSanmıŞ, bEni öZleyeN biR beN!
baZen bAşkAsı oLmuŞ, öLüp diRilMiş biR beN!
hErkeSi dOstu biLen, hErkEstEn koPuk biR beN!!!
</span></div>

Alt 29.01.2007, 11:42   #34 (permalink)
Kurban Fan

rock_ngel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rock_ngel - MSN üzeri Mesaj gönder
Talking

aslında konser herkesinde dedigi gibi muhtesem otesiydi....bzde arkilerle 5 te Anatolia'daydık.hava yavas yavas kararmaya baslayınca millet costu tabi... herkesin kafası guzel ne yaptıgını bilmez halde ortalarda dolasıordu.nerdeyse geldigimize gelecegimize pisman olduk.ama KURBAN ı dusununce katlanmaya degerdi.ve bekledik.en sonunda 7 gibi kapılar acılduı ve iceri girdik .1 yari gercekten cok tedirgin gecti ama 2. yari da sprdi .ozellikle DENİZ VE BURAK manyaktı...keske bitmeseydi diye dusunuorum ...neyse herseye ragmen KURBAN sprdi iiki birlestiler..

Alt 29.01.2007, 13:22   #35 (permalink)
Kurban Fan

_k_u_r_b_a_n_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bi kere kurban zaten... saat altıda gittik bisim tayfayla ama tanıdıkların yanından içeri girmek yerine önlerden kaynaşarak girmeyi tercih ettik.=) kapı açılmadan güldük eelendik. yannıs daa konser başlamadan artık bi tane mi içti yarısını mı içti bilinmes hemen sarhoş olan 15yaş altı bi kaç kişi sarhoş olmuştu bile.ama bu gerçek miydi ilgi çekmek için miydi bilinmes ama kinci seçenek daa mantıklı ilgiyi çektiini sanıosa yanılıo yane neden insanlar bu kadar zavallı annamadım ki??? nese içeri girdik.dikilen tipleris öncesinde tansiyon mudur nedir o çıkacakmış sinir olduk nese ama bisi görevlilerin anonsları kopardı o neydi abi yha matrak herifler saygı duruşunda da durcas die düşündük bi ara ama içerde sigara içilmeyecekmiş kim sallar ki aman yhaa nese saat 8olduunda tansiyonun çıkmıcaanı öörendik ve arkadan kurban sahneye çıktıııı o neydi abii yha adamlar bir numara muhteşemler özellikle burakk off yha adam süper ... biliolar işi onnar dencek laf yok . ama bası dengesizler sahneye sigara pil atamaya başlayınca deniz sahneyi terketti kesin o tansiyon dinneyicisi esik tipler onnar yasık yha onnara bi de salaklar yha para verip gelmişler zavallılar ama ışık açılınca defolup gittiler yemedi tabe ama kurban yapacaanı yaptı harika bi performans srgiledi adamlar ama yalan ı sölücek gibi yapıp sölemediler yha helal olsun denis in zati buraa gösterip bu herif mannak demesi bisi kopardı kerem özgür onnar ayrı coştular zati ama ben en sonda ki buraan performansına hasta oldummm ösgür le karşılıklı muhteşemlerdi kerem le denis de ayrı konu zaten isledinis gördünüs arkadaşlar herşeyiyle mükemmel bir grup ...

[SİZE=5]bugün canımı yaktım hala hissettiğimi görebilmek için ...[/SİZE]

Alt 29.01.2007, 13:34   #36 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

Kurban bileti alıp tansiyon dinleme hevesiyle anatolia'ya gelen adamdan ne beklersin ki

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 29.01.2007, 13:39   #37 (permalink)
Kurban Fan

rocker364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rocker364 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

ya arkadaşlar şimdi kurbanın sadece kendi imkanlarıyla yaptığı bi turne bu ve bence çok da güzeldi gerçi evet çok fazla 12-13 yaşlarında küçük çocuk vardı ve saçma sapan hareketler yapıyorlardı.. ama bizi de düşünün ben 16 yaşındayım ve KURBANın birleştikten sonraki ilk konserine gidememek çok kötü olurdu.. sonuçta eğer adam gibi adamsan özentilik yapmazsan vs.vs bi sorun çıkmaz 18 yaşın üstünde de abuk sabuk hareketlerde bulunanlar vardı..
herşeye rağmen konseri sadece KURBANın performansını düşünerek değerlendirecek olursak da performanslarından hiç bişe kaybetmemişler ve çok profosyonelce güzel bir konser verdiler.. bir sürü "evrimlerini tamamlayamamış densiz"e rağmen o konseri devam ettirmek çok iyiydi bence.. onlar dışarı çıkarıldıktan sonra konserde sorun çıktımı?! onların içinde 18+ da olanlar vardı.. konsere 18+ sınırı konulsa bile bu tür terbiyesizler oldukça konserlerde böyle tatsız olaylar yaşanabilir.. direk 18- olan bizleri ezmeyelim lütfen..

Alt 29.01.2007, 15:18   #38 (permalink)
Kurban Fan

alem al-mita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ya bir de aklıma geldi. Düzeni sağlayamadıkları için ışıkları bir süre açık tutmaları iyiydi de, bari ikinci yarıda kapatsalardı, yani düzen sağlanmıştı artık. Zaten rock konseri için çok uygun bir yer değil Anatolia, bir de ışıklar yanık olunca koltuklardaki insanlar havaya giremediler. Kurban'ın performansı yine iyiydi ama bence onlar da olumsuz etkilendiler ışıklardan. Her neyse bu da içimde kalan bir şeydi konser sırasında...

18- olayında da, diyorum ya haklısın, çok iyi anlıyorum seni. Ama işte herkes senin yaşındayken, senin kadar olgun olamıyor. Aslında yaş sınırı koyarken zeka yaşına göre değerlendirme yapsalar daha iyi olurdu tabii... Ama ne yazık ki imkansız bu Tabii ki 18+ insanlar da vardı dağıtan; ama bir azınlık olmaları var dağıtanların, bir de çoğunluk olmaları var ki, çoğu 18-'ydi ne yazık ki...
<div align="center">Ben insanım. Ben elindeki ateş topuyla dimdik yürüyen varlığım. Benim ateşim donmuşları ısıtmak, kalpleri buz tutmuşları çözmek içindir.Benim dışkım çiçeklere gübre,bedenim yüzyıllar sonra arabalara benzin. Ben güzelliğin damarına kök salmış bir ağacım ve hiçbir güç beni bulunduğum yerden sökemez. Ben beni ben yapan her şeye teşekkür ederim. KURBAN</div>

Alt 29.01.2007, 16:44   #39 (permalink)
Kurban Fan

yaa çokkk güzeldii konserr ama kendini bilmez bikaçkisii kendini belii ettii zatennn sahneye pil atanmı dersinizz sise atanmı dersinizz sinir bozucuyduu +18.olmasıı iyii olmazdıı çünküü 17.yasındayımm giremezdikk ama en çok dikkatimi çeken konser öncesii baya küçük kisilerr ellerinde biralarr keremin önündeydikk baya yakındıkkk biiara arkdasın omzuna çıktımm fialn çok güzeldii bidee sarı bii pankart wardııı birinin elinde tam yüzünü göremedimm KURBANONLİNE.NET YAZIYODUUU BAYA EGLENCELİYDİİ

Alt 29.01.2007, 17:00   #40 (permalink)
Kurban Fan

gokhopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gokhopat - MSN üzeri Mesaj gönder

ya hadi sigarayı görümde pil de mi attılar gerizekalılar ya keyfimizi kaçırdılar. ışıkların açık olması bencede kötüydü...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil