Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Kurban > Etkinlik Takvimi

Etkinlik Takvimi Kurban'ın Etkinliklerini Her An Buradan Takip Edebilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 28.01.2007, 14:50   #11 (permalink)
Kurban Fan

yaa konser çok güseldi bi ara denise atılan maddelerden dolayı sahneyi terkettiler geri gelmiceklr die çok korktm ya (:
pogo yapanlarn üstüme düşmesi dışında konser süperdi

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 28.01.2007, 15:35   #12 (permalink)
Kurban Fan

YineYeniYeniden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İyi taraflarından başlayacaksak bence denizin saçı baya yakışmış, burak desen denizin dediği gibi tam bi MaNYaK . Güvenliklerin anonslarıysa tam bi komedi.. Performans iyiydi de 18 yaş sınırı kesinlikle olmalıydı yerlerden kalkmayan aptal aptal saçmalayan bir iki insan vardı ortalıkta sanırım herkesin dikkatini çekmiştir. sonra konsere gelipte gruba küfür edip yabancı madde atan evrimini tamamlamamış insanları ztn anlamıyorum. pogo yapmaya çalışanlar ise gerçekten cıvığını çıkardılar her parçada da yapılmazki.. en önemlisi de seyirciyi "Yalan" havasına sokupta şarkıyı sölememesi HİÇ HOŞ değildi :ağla:

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 28.01.2007, 16:11   #13 (permalink)
C@N
Kurban Fan

C@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yani arkdaşlar kurbanın toplanması süper oldu ancak çok iyi bi giriş yapamadılar diyebilirmiyiz?

Alt 28.01.2007, 18:18   #14 (permalink)
Kurban Fan

Lionheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lightbulb

valla biz 7 kişilik bi grup halinde geldik!biletleri ilk duyduğumuz anda aldık!konser alanına saat 6 gibi fln geldik kapılar kapalıydı ama bi arkadaşımız sayesinde içeri girdik!en öndeydik sahnenin tam karşısında ve süperdi!ama herkes gelmişti(derken kıroları kastettim)!pogocular abartınca ben koltuğa çıkmak için giderken gözüm fln karardı bi an merdiven çıkıorum die adamın üstüne basmışım!nese konser süperdi kurban en iyi olduğunu yine gösterdi!şu sahneye atılan şeyler olmasa çok daha güzel olabilirdi konser!ama olsun KURBAN'A KURBAN OLURUM

Alt 28.01.2007, 18:26   #15 (permalink)
Kurban Fan

burak_eysan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak_eysan - MSN üzeri Mesaj gönder

ya ankara konseri cok gzl miş anladım da bişi sorcam ben antalyayı organize ettim antalya konseri için kime soru sorabilirimm umarım ant konseride ank konseri gibi manyak gecer inssss!!

burak and eysan

Alt 28.01.2007, 18:31   #16 (permalink)
Kurban Fan

ya bu 18 yaş sınırını koymamakla yaptıkları hatayı farketmişlerdir umarım, dün akşam nasıl KÜÇÜK ÇAPTA! rezil olunurmuş gördük!!! ortam herşeyiyle ÇOK ÇOK ÇOK kötüydü-ama KURBAN neden vazgeçilmez olduğunu tekrar kanıtladı herkese... daha iyi ortamlarda, 18+ ark.larla geçecek nice konserlere dielim bari...

Alt 28.01.2007, 18:43   #17 (permalink)
Kurban Fan

akurrocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

akurrocker - MSN üzeri Mesaj gönder

ben 15 yaşındayım kendinizi benim yerime koyun. Kurban uzun bi aradan sonra birleşiyo ve siz gidemicektiniz. kötü olmazmıydınız?? konsere yaş sınırı koyacaklarına içkiyi küçük çocuklara veren şerefsizlere karşı önlem alınsa daha iyi olur.yada 15 yaş sınırı koysunlar
Baba yolunda
Kardeş yanında tek başınasın ....

Alt 28.01.2007, 19:08   #18 (permalink)
Kurban Fan

aLaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konser alanına ilk adım attığımızda, pankartı kapalı olarak elimizde tutmak oldukça utanç verici bir olaydı, ama sonralarında herkesin ilgi odağı olduk (grup üyeleri de pankartı gördüler) Pankartı bulduktan sonra, Direnk'i gözlerim seçemedi. Ben de pankartı kullandım, onu görünce hemen o yöne doğru ilerledim, bu sırada elimde pankart açıktı ve yanımızdan geçen bi adam ile şu diyalogu yaşadım

-Onun için var ya (pankartı gösterir)...
-Evet?
-Şu anda adam dövebilirim onun için..
-....hmfssf?!?

Neyse bu olayı da atlattıktan sonra konsere döndük, iki pogo grubunun arasında kaldığımız sıkışık anları saymazsak, oldukça güzel vakit geçirdik

Alt 28.01.2007, 19:22   #19 (permalink)
Uzaklaştırıldı

5.30 da ordaydım.6 kişilik bi grupla gittimm we çok eğlendimm..Kendini bilmez we nerde olduunu bilmeyen bi kaçç kişinin yaptıı olaylarr konsere gölge düşürse de ben kurbanın performansına kitlendiim için sinirimin ne kadr bozulduunu we sahneyi terk etiiklerinde dumur olduumu unuttm bile .... ama değişmeyen bi tek gerçek war ki b kurbana bi kere daha hayran oldum çıktım ya...özellikle de burak'ın konser sonundaki perfomans anlatılmaz yaşanırdıı....ya bu arada +18 olmasın ya ben 17 yaşındaıım daha arkadaşlar bana da acıyın ama ewet haklısınz içip içip sapıtanlar oldu ama bana da yazıkbu arada direc-ten bilge de ordaydı onla foto çektirdikk ...bol bol kafa salladık (boynum tutuldu hala ağrııo ama deydii....kurban oldum kurbana yine yaa

Alt 28.01.2007, 20:07   #20 (permalink)
Kurban Fan

trafo_kurban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

trafo_kurban - MSN üzeri Mesaj gönder

ben daa dorusu biz saat 5de ordadık.yaklaşık 2 saat bekledik.saat 7 e doru bizi içeri aldılar,tabi o zamana kadar donduk harbiden.ama konser sonun da dediimiz tek laf şudu HERŞEE DEEEDİ!
gerççtn mükmml ötsi bi konserdi harbiden deedi!KEŞKE DÜN AKŞAMA TEKRAR DÖNEBİLSEK YAH

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil