Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Kurban > Etkinlik Takvimi

Etkinlik Takvimi Kurban'ın Etkinliklerini Her An Buradan Takip Edebilirsiniz

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 28.01.2007, 12:33   #1 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

ÖNCELİKLE MULTİMEDYA:

Ankara Konseri Resimleri : http://www.kurbanonline.net/index.php?auto...q=sc&cat=14

Ankara Konseri Videoları : http://www.kurbanonline.net/index.php?showtopic=851

Ben biraz konseri anlatayım sonra siz altına yorumlarınızı yazın arkadaşlar...

Konser öncesi benim için berbat başladı. El ilanı, pankart derken yolda biletleri unuttuğumu anlamam akabinde Allahtan erken çıkmıştım düşüncesiyle teselli bulmam aslında pek de iyi değil...

Saat 7:30 civarında Anatolianın önünde olduk biraz el ilanı dağıttık, içeri girdik. İçerde de dağıtıma devam ederken daha tansiyonun sahneye çıkmadığını duyduk ve bu gerçekten de büyük moral bozukluğuydu çünkü bu demekti ki Kurban'ın sahneye çıkmasına en az 2 saat daha vardı...

Derken bir anda ışıklar kapandı ortalık karıştı ve Kurban sahneye çıktı. Gerçekten de grup performansından hiçbirşey kaybetmemişti ama konsere ilk şarkının ardından gölge düştü denilebilir, ilk şarkının sonunda gereksiz tezahürat!!! (doğru mu yazdım ) yapan kişiler herkesin canını yeterince sıktı. Buna sahneye attıkları şişe, pil vs. eklenince Deniz'in anonsu geldi "arkadaşlar attığınız maddeler müzik yapmamızı engelliyor, çalmamızı istemiyorsanız gidebiliriz". Atılan maddelerin devam etmesi üzerine Deniz şarkının ortasında müziği durdurdu ve Kurban sahneden ayrıldı. Bu sırada tüm salon bu densizleri yuhlamaya, ıslıklamaya başladı. Bu densiz arkadaşların salondan çıkarılması üzerine Burak geldi ve konserin devam edeceğini söyledi ve herkes rahat bir "OHH!" çekti.Ayrıca konserin ilk yarısında Burağ'ın diğer grup üyelerini şaşırtması gitarların bir an afallaması da Deniz'in Burağ'ı göstererek "Manyak lan bu adam" demesi ilgi çekiciydi...

Konserin henüz başıydı ve biz nasıl olduysa yaptığımız pankartı kaybetmiştik. Ama kendimizi müziğe öyle bir kaptırdık ki ne pankart nede yaşanan kötü olaylar kimsenin umrundaydı...

Arada nasıl olduysa bizim sitenin pankartını arkadaşın elinde havada gördüm. Nasıl kaybolduğu belli olmadığı gibi nasıl ortaya çıktığı da belli değil. Herneyse konserin 2. yarısında pankart benim çevremdeki insanlar tarafından ilgi odağı oldu. Herkes resmini çekiyor (Murat Akçay dahil [Kurban'ın Fotoğrafçısı]) birilerinin omzuna çıkan arkadaşlar pankartı alıyor daha yüksekte tutmaya çalışıyordu.

Neyse konserin 2. yarısına dönelim. Sahnenin önünde pogo yapmak isteyen arkadaşlar biraz abarttı olayı ve 30'ar saniyelik araları saymazsak konserine sonuna kadar pogo devam etti. Müzik kalitesi için söyleyecek hiçbirşey yoktu zaten bir salon dolusu insan tam anlamıyla eğlencenin zirvesindeydi.Bir şarkıda(tam hatırlayamadım) Burağ'ın davulu bırakıp fotoğraf makinasıyla resimler çekmesi herkesi şaşırttı. Hit parçaların söylenmesiyle konserin sonunun yavaş yavaş geldiği anlaşılıyordu. Herkes son 2 parçanın Lambaya Püf De ve Yalan olacağını düşündü ama İstanbul Konserindeki gibi yalanın bir kısmını seyircilere söylettiler(yani grup çalmadı parçayı)...

Muhteşem denilebilecek bir final vardı (özellikle burak) ve sahneden son kez ayrıldıklarında herkes Kurban'ın müzik olarak hiçbirşey kaybetmediklerini düşündü ve "iyiki..." ile başlayan cümleler kurdu...

Ben kesinlikle çok eğlendim konserde umarım bu zevki tatma fırsatını hepiniz bulmuşsunuzdur yada bulursunuz...

NOT: Pankartımızı yapan aLaS'a ve el ilanlarının dağıtımda!!! bana yardımcı olan arkadaşlara birkez daha teşekkürler...

NOT2: Murat Akçay konusunda beni uyaran IshN arkadaşıma da teşekkür ederim...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 28.01.2007, 12:53   #2 (permalink)
Kurban Fan

nihan_! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15.30'da konser mekanındaydık sıranın en önlerindeydik 18.00'e kadar bekledik hala kapıyı açmadılar 18.30 oldu açmamıza yarım saat var gibi şeyler söylediler,herkes yuhalamaya başladı kapılara vuruldu,tüm insanları tek bir kapıdan sokmak istediler,başarısız olunca -izdiham olunca- ikinci bi kapı daha açtılar.Neyse ölmeden içeri girebildik (:

Direnk'in de anlattığı gibi ilk yarı seyirci açısından kötüydü ortam gerildikçe gerildi,herkes tedirgindi,ikinci yarı ise gayet güzel eğlenceli coşku doluydu.

Deniz "ne çalalım" diye sorunca "sorma" diye yırtındım biraz ama duyulmadı (: Konserin sonuna doğru ben en önden çıktım ve arkalara gittim,tam arka tarafa adımımı attım "sorma"yı çaldılar kendi şansıma küfürler etmeye başladım.Tekrar öne gitme gibi bi lüksüm de yoktu oldukça kalabalıktı çünkü.Bundan sonrasını arka tarafata izlemeye devam ettim.Konser bitiminde Cenk(Dejavu) ve Bilge(Direc-T) 'yi gördük.Onlar da izlemeye gelmişler ve fotoğraf çektirmeye başlamışlardı bile.

Kısaca konser çok ama çok güzeldi,Kurban'ın performansı harikaydı.
A guardian angel called escape

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 28.01.2007, 13:02   #3 (permalink)
Kurban Fan

akurrocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

akurrocker - MSN üzeri Mesaj gönder

arkadaşlar bu konser kesinlikle anlatılmaz yaşanır
Baba yolunda
Kardeş yanında tek başınasın ....

Alt 28.01.2007, 13:04   #4 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

<div class='quotetop'>QUOTE(akurrocker @ 28 1 2007, 12:02) [snapback]6814[/snapback]</div>
Alıntı:
arkadaşlar bu konser kesinlikle anlatılmaz yaşanır [/b]

kesinlikle haklısın bnm de anlatma kaibiliyetim yetmedi bazı şeylere

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 28.01.2007, 13:07   #5 (permalink)
Kurban Fan

saat 4 te oradaydım epeyy bekledik.Kapının açılması konusunda biras tereddütler vardı ve zaten sırada sinirler iyice gerilmişdi.Kapıyı bir türlü açmıyorlarda ve bazıları arkadan öne gelmeye başlamışlardı bizde biraz eğlenelim dedik ve puga yaptık kapıda süper oldu kapı bir açıldı ezilme tehlikesi atlattık.içeri bir girdim kimse yok bomboş sahne hemen en öne geçtim ve başlamısını bekledim.Konser süperdi hiç bir şey kaybetmemişdi kurban. ilk bölümde arkadaşlarında dediği gibi biraz olaylar oldu sahneye atılan bazı maddelerden dolayı iknci bölüme ise süperdi cidden özlemişim kurbanı valla helal olsun bir dahaki konseri heyecanla bekliyorummmmm............

Alt 28.01.2007, 13:36   #6 (permalink)
Kurban Fan

chatlack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chatlack - AİM üzeri Mesaj gönder chatlack - MSN üzeri Mesaj gönder chatlack - YAHOO üzeri Mesaj gönder

bn saat 18 de ordaydım arkaslarla bulusarak gittik bizde bir kurban sever olrak bizde orda olmak istetedik iceri grdmizde konur sokk grbu kurbana kufrler yagıdrmaya basldılar ama kurban onlardan dolı konseri yarıda kesmek zorunda kladı ve ölede gti yeniden basladı knser ama çk iyi gçti çk güzldi emğe geçen herkeze teşekür ediyorum

Alt 28.01.2007, 13:48   #7 (permalink)
Kurban Fan

rocker364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rocker364 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

ilk yarıda bazı densizlerin yaptığı gereksiz ve saçma sapan davranışlar ve tezahüratlardan dolayı bütün KURBANcıların sinirleri biraz gerildi.. denizin sarkıyı yarıda kesip kurbanın sahneden ayrılmasıyla yasanan hayal kırıklığını anlatamam ama o densizlerin salondan atılmasıyla kurban tekrar sahnedeydi!! konserin 2. yarısı tam anlamıyla mükemmeldi, 1. yarısıda süperdi ama bazı densizler olmasa çok daha iyi geçerdi.. bu arada konser çıkışında benim gibi inatcı KURBANcılar inatla beklerken birisi arabalarının anahtarını çalmış.. güvenlik içerde heryeri didik didik ararken bizde dışarıda aradık ama bulamadık.. oradaki güvenlik görevlilerinden birinin "çilingir çağıralım arabayı çalıştırsın" demesi üzerine oradaki herkes koptu.. bu arada güvenlik bizi kovalayıp duruyordu.. ama naaparsın onun inadı varsa bende keçi inadı var kulise girmeyi başardım sonunda!! [gerçi kulise girdiğimde saat 12yi geçmişti ama..] harika bir konserdi.. burada anlatılması imkansız yaşamak lazım

Alt 28.01.2007, 13:49   #8 (permalink)
Kurban Fan

ikhl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALLAHINA KURBAAANNNNNNN!!!!!!!!!!

Alt 28.01.2007, 14:06   #9 (permalink)
C@N
Kurban Fan

C@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

o puga yapanların warya ya uyuz ettiler kalitesi çok düşük bi konser oldu deli etliler bizi ya bazıları puga yapar bazıları pil atar ii geçti denemez ama hoştu....

Alt 28.01.2007, 14:44   #10 (permalink)
Kurban Fan

Kurban muhtesem her sey cok güzel tamam ama,bence 18 yas sınırı getirilmeliydi,hic abartmıyorum 12-13 yıldızlı karnesini alıp gelen bir sürü cocuk vardı..tamam 15-16-17 fena degil ama gercekten cok cok cok kücükler vardı ve konser öncesi hepsinin elinde birer bira,ictikleri icmedikleri malum..konsere girince veya girmeden hepsinde sarhos ayakları,belki gercekten sarhos oldu belki o bile neden yaptıgını bilmiyor daha havalı görünecegini sanıyor kendince...ne bileyim yaa cok dagıtan hatta dagıtan demeyim sacmalayan insan vardı,keske herkes her seyin bilincinde olsa...neyse kötü bi atmosfer muhtesem bi kurban diyecek bi sey yok,denizin saclarını da begenmedim,giyimini de

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil