valla arkadasa katılıyorum antalya konseri ile ilgili bi bilginiz varsa yada yoksa bile ogrenebilir misinzz??yada nereden ögreniliyor söyleyebilir misin??de ögrenelimm antalya konserini
GİTMEYİ COKK İSTİYOZZ BİZ ANTALYAlılar
ankara konserinde tansiyon 12.8 de sahne alıcakmış o yüzden muhtemelen 8 de başlayan konserde kurbanın konserinin bitmesi bi hayli gecikir bilginize...
valla arkadasa katılıyorum antalya konseri ile ilgili bi bilginiz varsa yada yoksa bile ogrenebilir misinzz??yada nereden ögreniliyor söyleyebilir misin??de ögrenelimm antalya konserini
GİTMEYİ COKK İSTİYOZZ BİZ ANTALYAlılar[/b]
merak etmeyin konser haberlerini takip ediyorum...hepsini bildiricem..antalyayı bende sabırsızlıkla bekliyorum..
__________________ No one knows what it's like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes.
ankara konsri için bugün aldım biletimi yafffwalla konserlerin bu kadr çabuk olcaıını beklemiodm ama süper yaa bi de konser sonrası yorum yazarım artık burayaharika olcakk eminim yaa
arkadaşlar kurban konsrelerinde 18 yaş sınırı war die haber aldım peki ankarada anatolia da wercekleri konser için de geçerli mi bu be sadace stüdyo live da yaş sınırı war die biliodm bu konuda kesin bilgisi olan war mı acaba?