Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > KurbanOnline.Net!!! > KurbanOnline Hakkında

KurbanOnline Hakkında Sitemiz Hakkında Merak Ettiğiniz ve Sormak İstediğiniz Herşey

LinkBack Seçenekler Stil

Açıklama...
Alt 14.06.2008, 12:12   #1 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder
Post Açıklama...

Zannediyorum ki neden NABRUK adı altında birleşen sitelerden biri olmadığımız merak konusu olmuş.Bende olayı biraz özetleyip netlik kazandırayım dedim.

3 ay önceydı yanlış hatırlamıyorsam (ismini hatırlayamıyorum) birleşen sitelerden bir arkadaş gelip bize de bu teklifi sunmuştu, biz de (bonjurkes ve ben) oturup dinledik ve açıkcası bu birleşme kararı bizim pek işimize gelmedi.

Alıntı:
Bunun nedenleri arasında zannedildiği gibi bu sitelerle aramızda herhangibir sorun olması yok (ki zaten sorun da yok) aksine farkında olduğunuz gibi zaten uzun zamandır kurbanın fan sitelerinde "birbirine laf sokuşturma" ya da "biz resmi olucaz ulan" konuları açılmıyor.Dediğim gibi bu meseleler aşıldı uzun zamandır, hatta eski sitelerin adminleriyle de oldukça dostça konuşmalar geçmişti aramızda...
Bunun asıl işimize gelmemesinin sebebi sitelerin tamamen kapatılarak, yeni bir sitede birleşilmesidir.Bunun bize gelen ters tarafı ise bize söylenen şeyin "her siteden 1-2 kişi bu yeni kurulacak sitenin yönetim kurulunda olacak" olmasıdır.Elbette bunca sitede beraber bulunduktan sonra ben de bonjurkes de sitedeki "renk budalası" olmayız.Ayrıca sitelerdeki diğer görevlilerin ne olacağı hiç belli değildi.Diyeceksiniz ki "diğer sitelerdeki 1-2 kişi dışındakiler için de aynı şey geçerli değil mi?", elbette onlar için de bunlar geçerli, onlar da bugüne kadarki tüm emeklerini bir kenara bırakıp baştan başlayacaklar ama bize bu ilk söylendiğinde de dediğim gibi "bu sitede şu an aramızda olan ve olmayan bir çok moderatör ve üyenin onca emeğini kenara bırakamam" (uyduruk bir tema için bile sayısız gece beraber sabahaladığımız bonjurkesin emeklerini ve kendi emeklerimi işin içine katmıyorum bile). Sonuç olarak bu sitedeki yönetici ve moderatörlere "sizleri de açılacak olan sitede üye olarak aramızda görmek isteriz" üyelere de "hadi sıfırdan başlıyoruz buralara da sitemizde paylaştıklarınızın aynılarını baştan paylaşın" diyemezdik...

Bütün fanların bir arada olması bazı açılardan elbette iyi olabilir ama bana niyeyse bunda biraz da "resmi fan sitesi olma amacı"nın payı da var gibi geliyor, elbette resmi fan sitesi olmaya bok atmıyorum ama biz zaten yaşanan şeylerden sonra sizlere de diğer fan sitelerine de hatta Kurban'a da resmi fan sitesi olmakla artık ilgilenmediğimizi duyurmuştuk...

Bir de şöyle bir söz dolaşıyordu "Kurban bu durumdan çok rahatsız", benim o zamanın şartlarından anladığım şudur ki "Kurban fan sitelerinin arasındaki gereksiz tatsızlıktan çok rahatsız" halbuki bunun birden çok fan sitesi olmasından rahatsız oluyorlar gibi duyurulması da mantıksız geliyor. Kurban dışında sevdiğiniz grupların adını yazın bakalım google'a bir tane fan sitesi olan grup bulabilecek misiniz.(özellikle aklıma şu an gelenlerden şebnem ferah ve mor ve ötesinin o kadar çok fan sitesi var ki) Biz böyle bir sorunla karşı karşıyaymışız gibi gösterilirken nasıl oluyor da diğer grupların fan sitelerinde hiç bu şekilde "adminden açıklama yapması beklenen" başlıklar görmüyoruz aklım almıyor...

Yeni açılan siteden de bahsedeyim biraz. Biraz bakabildim dün siteye özellikle ilgimi çeken 2 nokta oldu, hemen aktarayım.

Alıntı:
birincisi forumda sormuşlar neden KurbanOnline bu oluşumun içinde yer almıyor diye (işte cevabı yukarda) o sitede cevaplayan arkadaş da "bu konuda yorum yapmamış, onların tercihi" demiş. İşte benim değerlerime göre doğru cevap bu, teşekkür ediyorum...
Alıntı:
diğer örnek ise sitede açılan bir konuda "bu resmi fan sitesindeki siteler dışındakiler/ve açılacak olanlar fasondur bunlara üye olmak korsan cd almak gibi birşeydir"tarzı birşey demiş. Bu karalamayı da anlayamıyorum (yukarda birden fazla fan sitesi olması hakkındaki görüşüm var) ve tabiki uzatmıyorum...
Bunların dışında bana gelen şeyler arasında "oraya üye olurken tereddüt yaşadık, KurbanOnline'a ihanet mi ettik diye aklımıza geldi"tarzı birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam.Böyle bi yazı yazmadık, isteyen istediği yere üye olur tüm sitelerin vaad ettiği şeyler farklıdır, hangisi kimin işine daha çok geliyorsa ona üye olur isteyen hepsine üye olur. "Kimse kimse için bak bu burda da üye banlamak için bahane mi arasak" tarzı bişey düşünmez...

Aynı bize birleşme teklifini getiren arkadaşa söylediğim gibi "biz kendi yolumuzda devam etmek istiyoruz"

Diğerlerine de başarılar diliyoruz...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 14.06.2008, 12:19   #2 (permalink)
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder

kesinlikle dogru bir karar..

hem senin hem bonjurun bu kadar emegi boşa gitmemiş oldu

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 14.06.2008, 22:37   #3 (permalink)
Kurban Fan

hiperocktif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

açıklama için sağol direnk bey abi

Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa...

ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı...

Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L)

Alt 14.06.2008, 22:47   #4 (permalink)
Kurban Fan

rock me kurban me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bunları yazdığınız iyi olmuş ya..benimde kafamda bu konu hakkında bi sürü soru vardı ..
hepsi açığa kavuştu .
mantıklı bi karar vermişiniz...teşekkürler .

tRafO' mM ..

Alt 14.06.2008, 22:53   #5 (permalink)
Kurban Fan

waspsich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

diğer örnek ise sitede açılan bir konuda "bu resmi fan sitesindeki siteler dışındakiler/ve açılacak olanlar fasondur bunlara üye olmak korsan cd almak gibi birşeydir"tarzı birşey demiş. Bu karalamayı da anlayamıyorum (yukarda birden fazla fan sitesi olması hakkındaki görüşüm var) ve tabiki uzatmıyorum...

yaa ne kadar saçma konuşmuşlar :@ ben kurbanı seviyosam ve onu sevenlerle zaman geçirmek istiyosam bunun yeri önmli değiildir! sanki resmi fan sitesindekiler kurbanı seviyo da burdakiler sevmiyo mu! ne kadar sığ düşünüyolar bu insanlar yaff....neyse biraz daha konuşursam ağzım bozulcak!:@

Alt 15.06.2008, 00:23   #6 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
hiperocktif´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
açıklama için sağol direnk bey abi
önemli değil sen sağ ol uyarın için

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 15.06.2008, 16:02   #7 (permalink)
Moderator

TehDeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

neyse hayırlısı olur inşallah aslında böyle davranman çok normal Direnk, ben de bu forum için bu kadar uğraşsam ben de vazgeçmezdim

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne,
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni,
Desenize hayvanlar insanlardan daha medeni !!!

Mehmet Akif Ersoy

Alt 15.06.2008, 16:52   #8 (permalink)
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aynen devam,teşekkürler

http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg

Alt 15.06.2008, 17:53   #9 (permalink)
Tey Tey Tey

bonjurkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben de kendi açımdan konuyu yorumluyayım.

Sitemiz ortalama olarak 1.5 yaşında. Biz yokken diğerleri vardı, biz hadi kurban fan sitesi yapalım dedikten sonra diğer sitelerden daha iyi bir pozisyona sahip olduk (benim düşüncem).

Şu anda aramızda olan olmayan birçok kişinin de bu siteye emeği vardır. Biranda msnden, biz bütün kurban fan sitelerini kapatıyoruz başka bir adda tekrar birleşcez demeleri benim garibime gitti.

O kadar ayrı site, birbirinin kuyusunu kazarken bir anda kurban aşkı ile bir çatı altında toplanmaya karar verince benim garibime gitti.

Herkes sitesini kapatıcak yeni bir isim altında toplancaz dendi. Ben 1.5 senedir açık olup şu anda en popüler olan kurban fan sitesini niye kapatayım ki? Kapatman lazım çünkü Kurban böyle istiyor dendi. Myspace den mesaj atılmış, Kurban siz birleşin resmi site olalım dedi. Şunu da açık açık belirtmek istiyorum. Bu zamana kadar resmi olsun olmasın bu işi sürdürdük. Ortada fol yok yumurta yok iken bir anda herkesin sitesini kapatıp bir araya toplanması benim uyacağım bir karar olamaz.

Diğer sitelerle anlaşıp anlaşamadığımız kişiler var, ben niye onlarla aynı siteyi yönetiyim? 16 kişilik yönetim kadrosunda kimin sözü geçerli olacak? Siteyi kim sahiplenecek? Kurban siteyi nasıl resmi yapacak, siteyi mi kutsayacak? gibi sorular sorduğumda bu sorular yanıtsız kaldı.

Kusura bakmayın, ben başkasının emeklerinin olduğu siteyi kafama göre kapatamam.

İsteyen arkadaşlar bizle takılmaya devam eder, isteyenler gider...

Alt 15.06.2008, 18:15   #10 (permalink)
Kurban Fan

rock me kurban me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çok doğru bi karar vermişiniz. siz yolunuza devam edin tabi bizimle

tRafO' mM ..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil