Dün itibariyle internette dolaşırken biyerde okudum ama nerde okudum tam hatırlamıyorum.. KuRBaN'la ilgili okadar çok yere giriyorum ki, beynim biyerden sonrasını almıyo.. zuhauhauhauha
__________________ SeN KoRkTukÇa, SeN KaÇTıKÇa ZoRBa Da GeLiR ÜsTünE; DavRanMazSaN, HayKıRMazSaN HeRGün ToKaDı EnSeNDe..!!
aslında bn de ankara konserinden onceki gun buldum ve hemen uye oldum tabiki.... sonrada konserde pankartı gordum ve arkadaslarıma gosterdım..ve tabiki onlarda konserden gelince hemen uye oldular(gecenin kacıydı hatırlamıorum wallaa....)
arkadaslarla sohbet ederken kurbanın yenıden bır araya toplandıgını duyduk bende kesın sitesi vardır dedım googleye gırdım vede bı baktım kurbanın sıtesı cok sevındım o an valla cok sevıyorum kurbanı
kurbanonline üyelerinden olan !siyah! adlı arkadaşımdan öörendim. saolsun ceren yemek yemekten vasgeçip sohbete başladıımısda bahsetmişti bende abe ki hemen üye oldum kaçar mı yahuu ayıp olur yani
__________________ [SİZE=4]sonucu istediğimiz gibi olmasa da bazı gerçekleri kabullenmemiz lazım...[/SİZE]
[SİZE=5]bugün canımı yaktım hala hissettiğimi görebilmek için ...[/SİZE]