Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > KurbanOnline.Net!!! > KurbanOnline Hakkında

KurbanOnline Hakkında Sitemiz Hakkında Merak Ettiğiniz ve Sormak İstediğiniz Herşey

LinkBack Seçenekler Stil

Anlam Veremiyorum???
Alt 21.03.2007, 00:34   #1 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder
Anlam Veremiyorum???

Nedense bazı forumlarda şöyle mesajlar gördüm (kurbanonline'daki resimlere hakları olmadığı taktirde site edreslerini yazıyorlar ....)

hakları olmamak ne demektir ya o resmi hiçbiryerde kullanamazsın demek değildir, o resmi kullanabilirsin ancak altına bizim siteden aldığını herkes yazmayacağı için ordaki adres de görünecek ki bizim siteden aldığın belli olsun...

buraya kadar anormal bir durum yok sanırım...

gelelim anormal durumlara...

1-) hakkımız olmadığı halde (çekilen resimler bizzat bizim ve kurbanonline.net üyeleriin çektiği resimlerdir önceden altına hernagibir adres yazılan resimlerin adresleri silinip bizim sitenin adresi yazılmamıştır)

2-) önceden yaşanan bir hata yüzünden siteye karalama çalışmalarının sürmesi !!!

3-) madem ki bu kulvardaki tüm siteler aynı amaca hitap ediyor niye biririnin üstüne basıp geçiyorsun (çekememek diyorum) (boynuz - kulak)

4-) bize copyright hakkında bilmişlik taslayan site yöneticilerinin myspace adresinde gördüğüm (aslında altında kurbanonline.net yazan ama resmin alt kısmı kesilmiş bir resim) rezalet...

NOT: biz bu işe hiç de yeni başlamış sayılmayız bonjurkes'le beraber daha önce birçok sitenin yönetiminde bulunduk (ki bazılarını emimin ki bilen birçok üye vardır) ayrıca kurbanonline'da bize katılan moderatör arkadaşların hiçbirisi de acemi değil hepsi yeterli bilgiye sahip arkadaşlardır...

NOT2: şimdi kime bunlar demeyin amacım laf sokmak ve bize uygulanan karalama çalışmasını yapmak değil (ki özne kullanmadım) aklınca bizi hiçe sayanların ve bizi "heyk"lemeye çalışanların farkında olduğumuzu bildirmektir...

Saygılarımla...

Direnk

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 21.03.2007, 00:47   #2 (permalink)
Moderator

SeCReT__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SeCReT__ - İCQ üzeri Mesaj gönder SeCReT__ - MSN üzeri Mesaj gönder

Anlam verememekle beraber anlam verme gereği de duymamız gerekmiyo.. Kendimizi bi başkasına ıspatlaya gerek yok ki zaten böyle bi zorunluluğumuz da yok..

Herkes kendi üye sayısına, ciddiyetine ve forum içeriğine bakıp ona göre konuşsun.. Görünen köy klavuz istemez, kim ne derse desin böyle çocukça taktiklerle biyerlere gelinmez.. Biz kendimizi biliyoruz, gerisi umrumuzda olmasın zaten..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 21.03.2007, 00:56   #3 (permalink)
Kurban Fan

Mordanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mordanadam - MSN üzeri Mesaj gönder

Buna benzer şeyleri daha öncede konuşmuştuk ve açıklama yapılmıştı.Benim size önerim bu tip şeyler de daha fazla açıklama yapmamanız.Çünkü gerek yok.Herkes birbirine laf atar şu net aleminde.Kavga ortamı yaratılmaya çalışılır.İyi bir yola girdiğinize inanıyorsanız başkalarının ne dediği hiç mi önemli olmamalı.Başarıyı baltalamaya çalışan bir çok kişi olacaktır.Sallamayın bile.Bir yola girdiniz bana göre ve bu yolda devam edin.Bunun hakkında herkes yorum yapar uzar gider konu.Baltalaya çalışan bir çok kişi olduğu gibi şak şakcı da çoktur.Bunlar da araya girer uzar gider. Gerek yok diyorum.Siz bildiğiniz yolda devam edin.Belli bir kitle oluşturduysanız ne mutlu size.Burda da bir kitle var zaten.

Alt 21.03.2007, 09:34   #4 (permalink)
Tey Tey Tey

bonjurkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

biz de ona göre çözümler buluruz direnkcim

başkalarının ***ını yalayıp yalakalık yapan bazı gelişimini tamamlayamamış kişiler işlerine gelmeyince başkalarının emeklerine göz dikiyorlar.

canı sıkıldığında gelip bu resmi biz yaptık diyen tipler bunlar aynı zamanda...

bunlar verilcek tek yanıt : has***tirsinler....

bu yanıttan daha fazlasını hakediyorlar ya neyse....

kaba konuşmalarım için kusura bakmayın fakat sanırım onlar bu dilden anlıyor

Alt 21.03.2007, 10:30   #5 (permalink)
Kurban Fan

BurToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BurToN - MSN üzeri Mesaj gönder

bence bu siteye çok fazla emek verilmiş .. mordanadam ında dediği gibi burda belirli bi kitle var buda size yeter bence zaten gerisi yalan... teşekkürler

Alt 21.03.2007, 13:45   #6 (permalink)
Moderator

metalic_justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burda yazılan bütün mesajlarda söyleyeceklerim zaten belirtilmiş. özellikle bonjurkes in yazdığı mesaja sonuna kadar katılıyorum... başka yoruma gerek yok...

22 Temmuz Pazar günü saat 21:00... baş baş KKTC...

Alt 21.03.2007, 15:40   #7 (permalink)
Tey Tey Tey

bonjurkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu arada alınan resmin telif hakkı bana aittir. Çekilen resim kullanmış olduğum kodak cx 7330 makine ile çekilmiştir. Fotoğrafta yer alan EXIF bilgisi ile fotoğrafımın tarafımdan çekildiği kanıtlanabilir

Noterden bu konuda tasdik alıp mahkemeye gerekli dilekçeyi en kısa sürede vereceğim. Sonuçta telif hakkı olan resmi izinsiz olarak ve telif hakkını kaldırarak kullanmak suçtur

Alt 21.03.2007, 18:22   #8 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Mordanadam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Buna benzer şeyleri daha öncede konuşmuştuk ve açıklama yapılmıştı.Benim size önerim bu tip şeyler de daha fazla açıklama yapmamanız.Çünkü gerek yok.Herkes birbirine laf atar şu net aleminde.Kavga ortamı yaratılmaya çalışılır.İyi bir yola girdiğinize inanıyorsanız başkalarının ne dediği hiç mi önemli olmamalı.Başarıyı baltalamaya çalışan bir çok kişi olacaktır.Sallamayın bile.Bir yola girdiniz bana göre ve bu yolda devam edin.Bunun hakkında herkes yorum yapar uzar gider konu.Baltalaya çalışan bir çok kişi olduğu gibi şak şakcı da çoktur.Bunlar da araya girer uzar gider. Gerek yok diyorum.Siz bildiğiniz yolda devam edin.Belli bir kitle oluşturduysanız ne mutlu size.Burda da bir kitle var zaten.

niyeyse senin tüm mesajlarına katılıyorum mordanadam
haklısın aslında bişey söyleyip aksini yapmaları bizi pek de etkilememeli ama dün manzarayı görünce bi an kendimi tutamadım konu açıp içimi oraya döktüm...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 21.03.2007, 19:57   #9 (permalink)
Moderator

RoCK'N DaRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RoCK'N DaRK - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
bonjurkes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biz de ona göre çözümler buluruz direnkcim

başkalarının ***ını yalayıp yalakalık yapan bazı gelişimini tamamlayamamış kişiler işlerine gelmeyince başkalarının emeklerine göz dikiyorlar.

canı sıkıldığında gelip bu resmi biz yaptık diyen tipler bunlar aynı zamanda...

bunlar verilcek tek yanıt : has***tirsinler....

bu yanıttan daha fazlasını hakediyorlar ya neyse....

kaba konuşmalarım için kusura bakmayın fakat sanırım onlar bu dilden anlıyor

katılmamak elde değil nedense ... emeklerinize sağlık (bonjurkes,Direnk) bu site sizinle var oldu

Alt 22.03.2007, 03:08   #10 (permalink)
Kurban Fan

Mordanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mordanadam - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Direnk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
niyeyse senin tüm mesajlarına katılıyorum mordanadam
haklısın aslında bişey söyleyip aksini yapmaları bizi pek de etkilememeli ama dün manzarayı görünce bi an kendimi tutamadım konu açıp içimi oraya döktüm...

Sizi en iyi anlayanlardan biri olduğum için olabilir mi acaba =) Yiğidi öldür hakkını ver.İyiyi de söyleriz kötüyü de.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil