Hayır primula 2 defa kondu o video.. sanırım 1. sinden bahsediosun sen.. ya da ilkini bilmiosan dierinden bahsediosun
Zaten böyle saçmasapan rezil bi durum olamazdı.. ne demek bu ya kaldırılsa dahi ne farkeder artık.. Ki zaten şuanda da açılmış diil site..
Rengimizi, ne olduğumuzu(aslında olmadığımızı) bütün dünyaya göstermiş olduk.. Hiçbişey beklemiyorum bu yasalardan ve devletten.. Bi tane yunanlının videosu yüzünden bütün Türk halkının siteye girişinin engellenmesi kadar çirkin bi durum olamaz, aklıma, mantığıma bi türlü sığdıramıyorum.. Bi yunan'lının yaptığı çok büyük bi ayıbın cezasını neden biz çekiyo olalımm! Biraz bilinçlenip koyun psikolojisinden kurtulmuş olmamız gerekio artık biyerden sonra.. ''Kimse benm hakımı gas edemez.. Ederse ben de onunkini ederim..'' Mantığıyla ilerleyelim biraz lütfen...
Ve de son olarak şunu söylemek istiyorum; eğer ortada vahim bi durum söz konusuysa bi şekilde icraat yapılsın, kendini bilmezlere kendi bildirilsin.. Devlet meselesiyse devlet meselesi hadi bakalım hodri meydan densin.. Ne gerekiosa yapılsın.. Ahkamı bizde kesip kaba dille''erkekliği bize yapmanın'' bi manası yok.. Yaptırana ve yapana da gerekli önlemleri alırız gerekirse..