Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > KurbanOnline.Net!!! > KurbanOnline Hakkında

KurbanOnline Hakkında Sitemiz Hakkında Merak Ettiğiniz ve Sormak İstediğiniz Herşey

LinkBack Seçenekler Stil

Faideli bilgiler
Alt 05.03.2007, 23:18   #1 (permalink)
Tey Tey Tey

bonjurkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Faideli bilgiler

Fasulyenin faydaları bazı arkadaşlarımızı ilgilendirmiyormuş ! Açıkcası bizim de pek ilgimizi çekmiyor.
Bir laf vardır bilirsiniz, bükümediğin bileği öpeceksin diye. Fasulyenin faydaları ile bu bilek olayı sanırım bir noktada çakışıyor. Hadi bakalım bu noktayı derinlemesine inceleyelim:

İnsanoğlu nankördür aslında, belki tamamı öyle olmasa da çoğumuzun içinde böyle bir duygu mevcuttur. İyiliğini gördüğümüz, yada işimize gelmeyen durumlarda kendi lehimize kararlar veririz. İşte buna kabaca nankörlük denir. Bunun yanı sıra bi de insanın tükürdüğünü yalaması vardır ki bu nankörlükten daha da beter birşeydir. İnsan herşeyi yapmalı ama tükürdüğünü yalamamalı bence.

Sitemiz malum yeni, 2 aylık daha. İsmi lazım olmayan kişiler ( yukarıda arkadaşlarımız demişim ama şimdi düşünüyorum da öyle değiller yani ) gelip sataşmaya başladı. Rayında giden treni, rayından çıkarmaya çalıştı. Nitekim bunu ellerine yüzlerine de bulaştırdılar.

Bana yolladıkları maili tam olarak hatırlamasam da dış hatlarıyla tekrarlıyım. " Siteniz, resmi kurban fan sitesi olarak tanıtmışsınız, fakat resmi olan sizin siteniz değil bizim sitemiz falanca.com dur" diye yazılmış. İkincisi, mailde dikkatimi çeken öbür nokta ise "forum üyeleriniz resmi olmadığınızı öğrenince forum diliyle ühühüühh diye zırlayacaklar " denmiş.

O zaman yanıt yazmamıştım, yazmaya değer görmemiştim. Sanırım şimdi yanıt vermenin zamanı geldi

Sitemiz hiçbir zaman "resmi" olarak tanıtılmamış/lanse edilmemiştir. Falanca tv nin bizim site hakkında resmi demesi ise bizi bağlamamaktadır. Resmi site biz olcaz diyen sözde site ise kendi forumunda daha resmi olamadıklarını belirtmişlerdir ( Bu 1)

Forum üyeleriniz iki gün sonra ağlamasın demişsiniz, sanırım bizim forum üyeleri gayet mutlu, ağlayanlar ise sizlersiniz. Malum böyle bir mesaj yazmam gerektiğine göre cidden ağlıyorsunuz (Bu 2)

Resmi site olacaz, büssürü (forum dili) üyemiz olcak diyen siz, şimdi üye sayısı hiçbişey kurban herşey tarzı çocuk aldatmacılarına başvuruyorsunuz ( Bu 3)

1 + 2 + 3 = Tükürdüğünü yalamak tır !

Bize hava atan siteler şu anda acıncak durumdalar, aslında kendileri de bunun farkındalar ama çaktırmıyorlar.

İkinci önemli mevzu, bazı arkadaşlar sitemiz hakkında "hırsız" tarzı yorumlarda bulunuyormuş. Herkesin yorumuna saygılıyız, tabi yanlış ve karalayıcı olmadığı sürece. Galeriye telif hakkı bulunan resimler konmamaktadır, fakat galerideki bir resim onaylama sürecinde gözden kaçıp galeriye eklenmiştir, ve üzerine site adresimiz yazılmıştır (bu mevzuya sonra değinecem). Bazı fırsatçı ve yalaka arkadaşlar bu durumu fırsat bilip bize karşı kullanmaya çalışmıştır. Nitekim, resim sahibi ile konuşulup, resim silinerek sorun çözülmüş, kendilerinden özür dilenmiştir.

Ve son mevzu, bazı arkadaşlar resimlerin ve videoların üzerine site ismimizi yazmamızdan rahatsız olmuş. Rahatsız olurlar tabi, o resimleri kendileri aşırıp, kullanmak, kısaca hazıra konmak için kullanacaklardı fakat üzerindeki site ismini görünce bu durum pek hoşlarına gitmedi. Tekrar belirtiyorum, galeride bulunan resimler üzerindeki adresler, resimin sadece yürütülmesini engellemek içindir, almak isteyen arkadaşlar üzerindeki site adresi ile diledikleri gibi kullanabilirler.
Çalmak isteyenler için ise maalesef bir seçeneğimiz mevcut değil.

Uzun bir yazının sonuna gelirken, belirtmek istediğim son noktalar var. Bu mesajdaki siz kelimesi tamamen resmiyetten kullanılmıştır. Biton halt yiyen veletlerin yapmış olduğu yaramazlık ve muzurluklara yanıt yazarken bile "siz" uslübunu kullanıyorum.

Başka biri de, bütün kurban fan siteleri birbiri ile düşman, ben sizle dost olmak istiyorum diyerek yanıma geldi. Bizi bilen bilir, kimseye karşı düşmani tavırlarımız yoktur, ama sanırım zorla bizi düşmani tavırlara sokacaklar. Hele bir de sözde siteyi heklicek sözde heykır arkadaşlar varmış, talep ederlerse kendi isimleri üzerinde yazılı, siyah arka fon üzerine Hacked by Abdurrahman yazan background hazırlayabiliriz

Son olarak, fasulyenin faydaları bizi ilgilendirmez. Bizi, yaptığımız iş ve üyelerimizin memnuniyeti ilgilendirir.

Sonuç olarak : Bükemediğin bileği öpeceksin , çeşitli bahanelerle kendini kandırmaya çalışmayacaksın

Mesajım umarım ilgili kişilere yanıt şeklinde ulaşır....

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 06.03.2007, 00:29   #2 (permalink)
Moderator

SeCReT__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SeCReT__ - İCQ üzeri Mesaj gönder SeCReT__ - MSN üzeri Mesaj gönder

''insanın tükürdüğünü yalaması vardır ki bu nankörlükten daha da beter birşeydir. İnsan herşeyi yapmalı ama tükürdüğünü yalamamalı bence.''

Kesinlikle katılıyorum ve de böyle gereksiz ve komik konuların da bi son bulmasını diliyorum..

Kimse çekememezlik ve düşmanlığı birbirine karıştırmasın.. Bizim düşmanımız yok, kimseyle rekabetimiz de yok ki zaten gözle görünür bi şekilde böyle bi rekabetin olamayacağı da açık ve seçik bi şekilde ve de tekrar üstüne basma gereği duyarak belirtiyorum ki ''çok net bi şekilde'' belli..

Bu forumun daha önce herhangi biyerde veya site adminleri tarafından ''resmi site'' olarak nitelendirildiğini ben de duymadım ki bu da zaten demin değinilen temel kurallara ve insan iç dünyasına bağlı olarak çarptırılmış bi öge olarak akıllarımızda tarihe karışmalı diye düşünüyorum..

Bu yanıtın da yeterli olduğunu düşünerek, son noktanın bu başlık altında konmasını ve ola ki bi zaman sonra çıkabilicek olan kralcıkların da yüzeyde asılı olarak bırakılmasını daha doğrusu bırakılabilmesini arzu ediyorum..

Teşekkürler..!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 06.03.2007, 01:15   #3 (permalink)
Kurban Fan

halldun87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halldun87 - MSN üzeri Mesaj gönder

bende katılıyorum ekleyecek bir söz bulamıyorum..
kısa net;bükemediğin bileği öpeceksin..

Alt 06.03.2007, 10:50   #4 (permalink)
Kurban Fan

Mordanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mordanadam - MSN üzeri Mesaj gönder

Bu yazıyı okuyunca kendiminkileri hatırladım.Ah bu site tartışmaları nelere gebe olmuştur bunu hala anlamamaktayım.En başta düşmanca olmayan üslubundan dolayı tebrik etmek isterim bonjurkes'i.İmam önemlidir çünkü cemaatini yönlendirmesi için.Umarım bu yazının devamında yine gereksiz aşağılamalar yapılmaz.Bu yüzden iyi bir başlangıç yapmış.

Konuya dönmek gerekirse yıllardır mor ve ötesi için bir şeyler yapmaya çalıştım ama artık bıraktım bu site işlerini ve dönmem de.Bu süre içinde o kadar komik o kadar seviyesiz olaylarla karşılaştım ki,sebebi de bu fan site kapışmaları.İnsanların ortak bir paydada buluşmuşken hala birbirlerinin üstüne çıkmak istemelerini anlayamıyorum,anlayamayacğım da.Bu konuda çok savaştım ama elden bir şey gelmiyor.Yine birisi çıkıp ''bizim site en iyisi'' der ve ortalığının karışmasına sebep olur zaten.

Sevdiğim müzik gruplarının fan sitelerinin çoğuna bakmaya çalışıyorum.Farklı yorumlar,farklı görüşler görmek istemek neden yanlış olsun ki?

Kurbanonline'ın da güzel şeyler yapmaya çalıştığını gördüm bu kısa süre içerisinde.Çalıntı mal olayının tam olarak ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama bu konuda bir özür var zaten.Bu tip şeylere fazla takılmamak lazım.

Resmi fan sitesi olayı çok da önemli mi acaba?Buna emin olun ki üyeler site sahiplerinden çok daha fazla takıyor bu resmi site mevzusunu.Hatta bu konuda bir yerlerini yırtanlar var.Peh.Herkes işini yapsın gerisi gelir zaten.Neyse fazla da uzatmak istemiyorum bu konuyu.Anlaşılmışımdır umarım.Umarım bundan sonra bu tip şeylere fazla uğraşıp kafaları yormayız.

Not:Bu yazdıklarımda hiç bir iğneleme yoktur.Tamamen kişisel görüşlerimi yansıtır her mesajımda olduğu gibi.

Alt 06.03.2007, 10:56   #5 (permalink)
Kurban Fan

donjuan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

donjuan - MSN üzeri Mesaj gönder
Thumbs up

Alıntı:
bonjurkes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

İnsanoğlu nankördür aslında, belki tamamı öyle olmasa da çoğumuzun içinde böyle bir duygu mevcuttur. İyiliğini gördüğümüz, yada işimize gelmeyen durumlarda kendi lehimize kararlar veririz. İşte buna kabaca nankörlük denir. Bunun yanı sıra bi de insanın tükürdüğünü yalaması vardır ki bu nankörlükten daha da beter birşeydir. İnsan herşeyi yapmalı ama tükürdüğünü yalamamalı bence.

Sitemiz malum yeni, 2 aylık daha. İsmi lazım olmayan kişiler ( yukarıda arkadaşlarımız demişim ama şimdi düşünüyorum da öyle değiller yani ) gelip sataşmaya başladı. Rayında giden treni, rayından çıkarmaya çalıştı. Nitekim bunu ellerine yüzlerine de bulaştırdılar.

Bana yolladıkları maili tam olarak hatırlamasam da dış hatlarıyla tekrarlıyım. " Siteniz, resmi kurban fan sitesi olarak tanıtmışsınız, fakat resmi olan sizin siteniz değil bizim sitemiz falanca.com dur" diye yazılmış. İkincisi, mailde dikkatimi çeken öbür nokta ise "forum üyeleriniz resmi olmadığınızı öğrenince forum diliyle ühühüühh diye zırlayacaklar " denmiş.

O zaman yanıt yazmamıştım, yazmaya değer görmemiştim. Sanırım şimdi yanıt vermenin zamanı geldi

Sonuç olarak : Bükemediğin bileği öpeceksin , çeşitli bahanelerle kendini kandırmaya çalışmayacaksın
bonjurkes seni sewmeyen ve kıskananlar catlasın yaptığı işin zorluğunu hepimiz biliyoruz.En iide ben bilmiyorumm bu başarıyı kaldıramayanlarda ağzını bayını almıi gibi dimi arkadaşlar

Alt 06.03.2007, 11:28   #6 (permalink)
Kurban Fan

shady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

shady - MSN üzeri Mesaj gönder

bey/bayanlar site nasıl olursa olsun ben we benm gibi ark.lar bu sitenin we tabiki adminimizin yanındayız onların yaptığı bence kendi sitelerinin iyi olmaması cünki boyle bi yazıdan ancak bole sonuç cıkar we de bükemediğin bileği öpüceksin...

www.popomundo.com güsel bi oyun sitesidir (:

Alt 06.03.2007, 12:39   #7 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Mordanadam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yazıyı okuyunca kendiminkileri hatırladım.Ah bu site tartışmaları nelere gebe olmuştur bunu hala anlamamaktayım.En başta düşmanca olmayan üslubundan dolayı tebrik etmek isterim bonjurkes'i.İmam önemlidir çünkü cemaatini yönlendirmesi için.Umarım bu yazının devamında yine gereksiz aşağılamalar yapılmaz.Bu yüzden iyi bir başlangıç yapmış.

Konuya dönmek gerekirse yıllardır mor ve ötesi için bir şeyler yapmaya çalıştım ama artık bıraktım bu site işlerini ve dönmem de.Bu süre içinde o kadar komik o kadar seviyesiz olaylarla karşılaştım ki,sebebi de bu fan site kapışmaları.İnsanların ortak bir paydada buluşmuşken hala birbirlerinin üstüne çıkmak istemelerini anlayamıyorum,anlayamayacğım da.Bu konuda çok savaştım ama elden bir şey gelmiyor.Yine birisi çıkıp ''bizim site en iyisi'' der ve ortalığının karışmasına sebep olur zaten.

Sevdiğim müzik gruplarının fan sitelerinin çoğuna bakmaya çalışıyorum.Farklı yorumlar,farklı görüşler görmek istemek neden yanlış olsun ki?

Kurbanonline'ın da güzel şeyler yapmaya çalıştığını gördüm bu kısa süre içerisinde.Çalıntı mal olayının tam olarak ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama bu konuda bir özür var zaten.Bu tip şeylere fazla takılmamak lazım.

Resmi fan sitesi olayı çok da önemli mi acaba?Buna emin olun ki üyeler site sahiplerinden çok daha fazla takıyor bu resmi site mevzusunu.Hatta bu konuda bir yerlerini yırtanlar var.Peh.Herkes işini yapsın gerisi gelir zaten.Neyse fazla da uzatmak istemiyorum bu konuyu.Anlaşılmışımdır umarım.Umarım bundan sonra bu tip şeylere fazla uğraşıp kafaları yormayız.

Not:Bu yazdıklarımda hiç bir iğneleme yoktur.Tamamen kişisel görüşlerimi yansıtır her mesajımda olduğu gibi.

yazın için teşekkür ederim benim düşüncelerimi yazmışsın diyebilirim, aynı amacı taşıyan sitelerin birbirinin üstüne basma politikasını anlamıyorum, anlayamıyorum...

benim sitem daha iyi seçimini neden kullanıcılar değil de site sahipleri yapıyor anlamış değilim...

çalıntı olayına gelince bonjurkes açıklamış zaten bu konudaki tek yanlışımız dikkatsizliğimizden kaynaklanıyor hatanın farkına varınca resmi silip özür diledik...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 06.03.2007, 17:49   #8 (permalink)
Tey Tey Tey

bonjurkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resim üzerindeki telif hakkı cidden küçüktü, bir de onun üzerine site adresi gelince çok dikkatli bir şekilde bakıldığında sadece gözükebilirdi. Tabi bu bir bahane değil, benim ihmalkarlığım, bunu reddetmiyorum zaten.

Neyse sorun çözüldü zaten, uzatmanın sanırım anlamı yok ....

Alt 06.03.2007, 22:05   #9 (permalink)
Moderator

metalic_justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gerekli her türlü açıklama yapılmış zaten, gerisini bize çamur atmak isteyenler düşünsün sadece. söyleyecek hiç bir şeyim yok

ayrıca bu gerekli açıklamalardan ötürü de teşekkürler bonjurkes

22 Temmuz Pazar günü saat 21:00... baş baş KKTC...

Alt 15.04.2007, 18:32   #10 (permalink)
Kurban Fan

Tuzluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bunu yapan insanlar elbet tükürdüğünü yalarlar

http://www.youtube.com/watch?v=ukN15usjDoM

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil